Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Avantajele facturarii si gestiunii online

Cloud

Lupta dintre bine si rau este legendara, dar lupta dintre bine si foarte bine este ce stim noi sa facem: sa inovam si sa ne dezvoltam in permanenta dupa cum ne sugerati voi, clientii nostri.

Dar haideti sa vedem despre ce este vorba.

Esti unul dintre fidelii nostri utilizatori de Smart Bill Desktop si te bate gandul sa te muti in Cloud? Ar fi cu siguranta o decizie inteleapta. Acest articol iti va explica de ce Smart Bill Cloud este util si care-i sunt avantajele.

Dar ce este acest Cloud? Departe de a fi doar o notiune abstracta, misteriosul Cloud reprezinta de fapt o multitudine de centre de date localizate peste tot in lume si apartinand unor furnizori de servicii. Pentru a intelege mai bine, sa exemplificam:

  • Desi cei mai multi dintre noi utilizam faimosul Cloud zilnic, o facem poate fara sa realizam. Astfel, atunci cand cauti ceva pe Google, calculatorul tau, cel de pe care lansezi comanda, are foarte putin de-a face cu raspunsurile pe care le cauti, joaca mai mult rolul unui mesager. Ceea ce face, in schimb, este sa transmita prin intermediul Internetului cuvintele pe care le-ai tastat spre unul dintre sutele de mii de servere pe care Google le detine in intreaga lume, de unde raspunsurile iti sunt retransmise in acelasi moment. Cand tu cauti ceva pe Google linistit, de la biroul sau de pe telefonul tau din Bucuresti, adevarata munca de cautare a raspunsurilor este realizata in Carolina de Sud, Belgia, Finlanda sau Singapore. Nu stii si cel mai probabil, nu-ti pasa.
  • Acelasi lucru se intampla cu mailurile. Acum mult timp, mailul era ceva ce putea ajunge la tine doar daca aveai instalat pe calculator un anumit program. Au aparut apoi furnizorii de servicii cu gazduire in retea, cum ar fi Hotmail, care au dus mailul in Cloud si au schimbat regulile jocului. Acum ne-am obisnuit cu totii ca accesul la mail sa poata fi facut de oriunde am fi si de pe orice dispozitiv am decide sa folosim, atata timp cat este conectat la Internet.
  • Mai are rost sa vorbim despre Facebook? Cu un numar de utilizatori de peste 2 miliarde si in crestere, echipele din spatele retelei de socializare au construit o infrastructura masiva care sa poata sustine atat activitatea zilnica a utilizatorilor, cat si cresterea preconizata. Facebook nu a incetat sa creeze noi centre de date si sa caute noi locatii inca de cand a deschis primul sau conglomerat de servere ? creatie proprie, in aprilie 2011.

 

Astazi exista mii de aplicatii care ne usureaza activitatea, toate cu gazduire in Cloud. Putem astfel crea, impartasi si co-realiza documente online, rezerva hoteluri sau restaurante, conversa cu prieteni sau colegi indiferent de locul unde se afla fizic si asa mai departe. Totul posibil datorita faptului ca informatiile utilizate sunt gazduite in Cloud.

Dar ce inseamna pentru tine ca programul de facturare sa fie la randul lui in Cloud? Smart Bill Facturare si Gestiune Cloud are diverse avantaje, din care putem reaminti:

  • Siguranta datelor: riscul de a pierde informatiile dispare, chiar daca s-ar intampla ceva cu calculatorul tau; avand toate datele tale stocate in perfecta siguranta pe structura Amazon, una dintre cele mai sigure din lume, Smart Bill ti le pastreaza in perfecta securitate.
  • Acces rapid si usor de oriunde te-ai afla si de pe orice dispozitiv conectat la Internet: prezenta ta fizica in birou sau acasa nu mai este necesara, deoarece poti accesa de pe laptop, telefon sau tableta toate informatiile legate de facturare si gestiune de oriunde te-ai afla. In plus, poti acorda drepturi de utilizator cui doresti, cu posibilitatea de a supraveghea activitatea de oriunde ai fi. Libertate totala!
  • Riscul de a gresi este foarte scazut, deoarece Smart Bill preia toate informatiile partenerilor tai de afaceri de pe Internet, fara ca tu sa fii nevoit sa le completezi.
  • Aplicatia este in permanenta actualizata, ceea ce pentru tine inseamna ca in orice moment esti sigur ca folosesti informatii corecte, cum ar fi cota de TVA pe care sa o aplici.
  • Poti trimite facturile si alte documente pe email clientilor tai direct din aplicatie, fara a mai fi nevoie sa accesezi emailul si sa le atasezi.
  • Pentru magazine dezvoltate pe platforme ca si Prestashop, Magento etc. am creat pluginuri pe care ti le punem gratuit la dispozitie. Poti instala chiar tu pluginul si conecta astfel magazinul cu Smart Bill. Costul sigurantei, al usurintei de utilizare si atator alte beneficii este extrem de scazut.

Incearca si tu Smart Bill Cloud gratuit si usureaza-ti munca prin intermediul nenumaratelor functionalitati menite sa iti creasca afacerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *