Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Programele SmartBill

Mere si Business

produse cu risc fiscal

Stiu ca nu te astepti sa iti vorbesc despre asta, dar printre cele mai versatile fructe din lume se numara si merele: proaspete, compot, gem, placinta, in muffins sau cookies, cu biscuiti, ca in copilarie sau din acelea verzi, taiate in bucati si pregatite cu suc de lime si putina sare, merele sunt delicioase! 

Mai mult de atat, merele sunt sanatoase! Uite, tu stiai ca 200 grame de mar proaspat este cantitatea ce ne aduce 10% din vitamina C de care avem nevoie in fiecare zi? Pe langa asta, merele contin multe alte vitamine si au un continut caloric scazut. Bine, daca le mananci doar sub forma de placinta, devine alta discutie

De asemenea, ma crezi sau nu, se pare ca merele ne protejeaza inima de diverse afectiuni! Un adevarat doctor al naturii! Si iti mai spun ceva: nu ne apara doar de boli de inima, ci ne ajuta organismal sa se protejeze si de alte boli, cum ar fi diabetul sau astmul. Desigur, marul nu este un doctor adevarat, asigura-te ca iti faci periodic toate controalele de sanatate, iar merele te vor ajuta sa ramai sanatos!

Cu atatea avantaje, nu e de mirare ca aceste fructe minunate sunt pe lista produselor cu risc fiscal in ceea ce priveste facturarea electronica! Pretioase si appreciate, merele, ca toate celelalte fructe si legume fac obiectul e-Factura! Stiu ca nu te asteptai la asa ceva, dar daca vinzi astfel de bunuri, sigur te bucuri ca ti-am spus! Si nu uita, SmartBill se integreaza cu e-Factura ca la carte! Descopera si tu cum te ajuta SmartBill, asa cum merele ne ajuta organismul, sa iti protejezi afacerea!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *