Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

SmartBill si BaseLinker s-au imprietenit!

Lumea se schimba. Traim schimbarile sau le urmarim indeaproape, fara a avea siguranta de a intelege pe deplin la ce sa ne asteptam sau cum sa ne pragatim mai bine. Incertitudinea a devenit pentru multi dintre noi normalitate.

Cu toate acestea, exista anumite reguli in antreprenoriat si societate care vor ramane aceleasi, indiferent de magnitudinea schimbarilor, iar una dintre acestea este cea conform careia prezentul este colaborativ. Suntem mai puternici atunci cand lucram impreuna, cand ne sprijinim, cand ne unim abilitatile si ne completam unii pe ceilalti intr-un scop comun.

La SmartBill, credem cu tarie ca doar impreuna putem construi asa cum ne dorim sa o facem: in mod sustenabil, eficient, stabil si mai ales, care sa ii ajute in mod real pe antreprenorii romani.

Printre parteneriatele cu care ne mandrim se numara si cel cu BaseLinker – sistem complex de automatizari care contribuie la imbunatatirea proceselor pe care le folosesti in magazinul tau online si la o crestere rapida a volumelor de vanzari.

Practic, BaseLinker ofera un sistem complex de fullfilment, automatizarea proceselor, crearea si listarea de oferte bulk, precum si sincronizarea automata a stocurilor si preturilor. Datele tale sunt stocate in cloud, facandu-se back-up al acestora de 2 ori pe zi. In plus, actualizarea sistemului se face permanent, BaseLinker adaptandu-se imediat la schimbarile sistemelor curierilor si marketplace-urilor integrate, ceea ce iti garanteaza fluiditatea operatiunilor si stabilitate.

Cu peste 400 de integrari disponibile, BaseLinker este noul tau prieten, care alaturi de SmartBill te va ajuta sa vinzi din ce in ce mai mult, rapid si sigur.

Fa-ti cont pe BaseLinker si pe SmartBill si primesti:

  • 6 luni SmartBill gratuit la 6 luni platite
  • 50% reducere la plata pe 12 luni pentru abonamentul BaseLinker

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *