Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Coordonarea echipelor mari in domeniul financiar. Rolul CFO-ului – Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate este un proiect realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea de la contzilla.ro ce urmareste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si extrase din spete prezentate direct de catre specialistii invitati.

Saptamana aceasta, Delia Mircea si George Calinescu, CFO Banca Transilvania, au discutat despre cum coordonam echipele mari in domeniul financiar si care este rolul unui CFO.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate lui George:

  • Ce presupune coordonarea unei echipe mari in domeniul contabilitate/financiar?
  • Care sunt principalele provocari la nivelul departamentului financiar pentru o companie cu peste 30.000 actionari si capitalizare care depaseste 2,5 miliarde de euro?
  • Care sunt premisele macroeconomice avute in vedere pentru perioada urmatoare?
  • Ce rol are CFO-ul intr-o companie?
  • Care a fost cea mai mare realizare profesionala?
  • Recomandari pentru un tanar absolvent care doreste sa ajunga intr-o banca sau sa se afirme in zona de finance dintr-o mare companie?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Inscrie-te pe pagina evenimentului la urmatoarea discutie de marti, 28 martie, de la ora 10.30. Vorbim despre ompozitarea persoanelor fizice in 2023 si despre Declaratia unica, alaturi de Stela Andrei, Partner Ernst & Young.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *