Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Customer Succes/Stories

Cu SmartBill la Baile Olanesti

testimonial casa giulia

SmartBill este, inainte de orice altceva, o poveste despre oameni: fondatori, colegi, antreprenori, contabili, parteneri, oricine ar fi cei care fac parte din poveste, isi adauga din ei insisi, uneori fara a sti macar, la capitalul de suflet al SmartBill. Iar eu am norocul de a interactiona uneori cu acesti contribuabili de capital sufletesc si de a documenta intalnirile.

Unul dintre cele mai recente proiecte SmartBill aduce in prim-plan o serie de antreprenori si utilizatori ai programelor de facturare si gestiune care au obligatia, inca de anul trecut, sa factureze prin intermediul sistemului national de facturare electronic e-Factura. SmartBill se integreaza cu e-Factura si uite asa s-a nascut aceasta noua serie de testimoniale video. 

Va voi povesti despre fiecare dintre cei pe care i-am vizitat, pentru ca oamenii din povestea SmartBill merita sa fie cunoscuti si apreciati. 

Astazi va duc la Baile Olanesti.

Eu nu mai fusesem inca la Baile Olanesti, poate si din cauza ca Valea Oltului a fost mereu bucata aia de drum spectaculos (dar si putin provocator, daca esti sofer) care te scapa de Dealul Negru si te duce spre Sibiu sau mai departe. Mai mult de atat, Baile Olanesti trezea in mine ecouri de calatorii demodate, not cool enough. Ei bine, m-am inselat.

Drumul de la Bucuresti pana la Baile Olanesti a fost placut si mai scurt decat ma asteptam sau doar a parut astfel, in soarele neasteptat al diminetii de noiembrie. Odata ajunsa la Casa Giulia, am coborat din masina in sunet de biserica in slujba de duminica si am fost intampinata de Flavius Trasca, proprietarul vilei pe care urma sa il intervievam pentru testimonialul nostru, precum si de sotia dumnealui, o doamna incantatoare, frumoasa, primitoare si toata numai zambet, precum si de fetita lor, o micuta vorbareata pe nume…. da, ati ghicit: Giulia

Vila este la inaltime, din toate punctele de vedere, atat ca localizare (cumva pe culmea Bailor Olanesti, beneficiind de o priveliste minunata), cat si prin design si facilitati: gratar si terasa generoasa, spatiu de joaca pentru cei mici, o gradina colorata cu flori de toamna in care sa iti bei dimineata cafeaua, zau, ce ti-ai putea dori mai mult? Liniste, aer curat si drumetii te asteapta la Casa Giulia unde te vei simti, asa cum spune si Flavius, ca acasa. 

Orele petrecute in compania acestei familii primitoare au trecut cat ai spune e-Factura, zburand intre cafele, filmari si conversatie cu gazdele noastre. Am plecat cu un usor regret in suflet, bucuroasa insa ca ne-am cunoscut si ca si de aceasta data am intalnit oameni frumosi din povestea SmartBill. 

Iata ce a iesit:

Sa mergeti neaparat la Casa Giulia! O sa va placa, va promit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *