Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Am lansat SmartBill OS 🐾

SmartBill OS

La inceputul lunii martie am lansat una dintre cele mai importante functionalitati SmartBill din ultimii ani: transferul instant de documente intre 50.000 antreprenori, prin Reteaua SmartBill. Feedback-ul primit de la voi ne-a demonstrat inca o data rolul vital pe care interconectivitatea il joaca in mediul de business.

Suntem tare fericiti sa anuntam astazi lansarea unei functionalitati la a carei dezvoltare am lucrat impreuna cu cei mai buni prieteni ai omului: SmartBill OStrimiterea documentelor cu Grivei! 

Antreprenorii care folosesc SmartBill pot alege de acum pentru transferul documentelor, pe langa trimiterea prin Retea sau pe email, trimiterea acestora cu ajutorul unui catel. Practic, fiecare click pe “Trimite cu Grivei” din SmartBill initiaza un proces complex, in urma caruia un catel pregatit riguros in acest sens de AnimalLife se va prezenta la usa antreprenorului, gata pentru misiune in mai putin de 15 minute.

Desi transferul de documente nu este instant, asa cum este cel realizat prin Reteaua SmartBill, beneficiile sunt multiple:

  • Iti incasezi mai repede facturile. Practic, cine poate rezista unui catel adorabil?
  • In cazul celor care nu iubesc animalele, cateii sunt pregatiti sa aplice tehnici convingatoare de recuperare a creantelor
  • Siguranta documentelor: cateii au fost antrenati riguros de partenerii nostri de la Asociatia Animal Life si NU mananca facturi!
  • Clientii vor fi notificati referitor la sosirea unei noi facturi prin sistemul patentat “Latratel”
  • Cresterea vanzarilor: studiile de piata realizate premergator lansarii arata ca 75% dintre oameni ar alege sa cumpere de la un furnizor care trimite factura cu un catel prietenos 
  • Extra: in limita timpului disponibil cateii se pot oferi voluntari si la alte sarcini utile pentru clientii dumneavoastra: evaluarea placintelor prospat scoase din cuptor, rosul papucilor de la usa sau latrat postasul.

Trimiterea documentelor cu Grivei este disponibila in toate conturile clientilor SmartBill contra unui cost modic: un OS 🍖 pentru fiecare document transferat.

In fiecare zi ne straduim sa ramanem cel mai bun prieten al antreprenorului roman – de aceea cream acest parteneriat solid cu cel mai bun prieten al omului

Cei care doresc sa ne sprijine flota de agenti caini o pot face!

Lasand gluma la o parte, si tu poti ajuta cateii in nevoie, printr-o donatie, mai mica sau mai mare, catre asociatia AnimalLife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *