Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Cu ManagerConta e mai simplu sa gestionezi si sa depui declaratiile clientilor tai

Depunere declaratii ManagerConta

ManagerConta reprezinta solutia ideala propusa de SmartBill pentru gestionarea optima a clientilor unei firme de contabilitate. Astfel, aplicatia simplifica interactiunea cu autoritatile fiscale, aceasta permitand contabililor sa depuna declaratiile periodice printr-un simplu click, oferind acces la SPV si functionalitati de gestionare usoara a conturilor clientilor.

Printre cele mai recente actualizari ale SmartBill ManagerConta se numara imbunatatirea gestionarii si depunerii de declaratii periodice

De acum ai o privire de ansamblu asupra tuturor declaratiilor clientilor tai:

  • In primul rand am simplificat felul in care poti stabili termenele de depunere pentru declaratii:
    • Datele din vectorul fiscal vor fi folosite pentru a propune automat termenele de depunere, acestea putand fi de asemenea actualizate atunci cand vectorul se schimba.
    • Actualizarea termenelor de depunere se face in masa pentru toti clientii care pot fi accesati in SPV.
  • Am adaugat un ecran nou in care poti verifica rapid si usor starea depunerii declartiilor pe o anumita luna pentru toti clientii tai
    • In Verificare depunere declaratii, contabilii au acces la un dashboard reprezentand o imagine de ansamblu cu statusul declaratiilor pe fiecare firma in parte. Se poate remarca imediat care dintre declaratii au fost depuse si care nu, care sunt inca in lucru, unde au aparut erori si asa mai departe.
    • Poti avea si o imagine de ansamblu pe intreg anul. Astfel incat sa te asiguri ca nu omiti declaratii importante.
  • Am adaugat si o serie de imbunatatiri mai subtile menite sa simplifice activitatea:
    • Am adaugat un element grafic pentru sintetizarea starii depunerii declaratiilor. Prezent atat pe ecarnul de verificare depunere cat si pe cel de depunere declaratii.
    • Am simplificat modul de editare a termenelor de depunere a unei declaratii, in cazul in care propunerile automate nu sunt suficiente.
    • In ecranul de depunere am adaugat o coloana care prezinta sintetic starea unei declaratii pe cele trei faze mari: semnare, depunere, recipisa.

Urmeaza alte vesti bune, ramai aproape de noi, iar daca doresti sa afli mai multe despre activitatea noastra, te invitam sa accesezi Functionalitati noi in SmartBill Conta pentru a afla la ce lucram in acest moment.

Inca nu ai testat SmartBill ManagerConta?

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *