Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Modulul complex de administrare a drepturilor de utilizator

drepturi utilizator

In spatele oricarei aplicatii se afla o echipa ale carei eforturi transforma un simplu instrument tehnologic intr-un organism viu in permanenta evolutie. In spatele programului Smart Bill se afla oameni pasionati, dedicati si dornici sa amelioreze in permanenta experienta utilizatorilor acestui soft performant de facturare si gestiune.
Toate imbunatatirile aduse aplicatiei sunt realizate pe baza unei monitorizari sustinute a comentariilor si sugestiilor primite din partea clientilor. Astfel, Smart Bill evolueaza constant, in pas cu tehnologia si cerintele de pe piata.
Printre ultimele modificari aduse aplicatiei si care au ca scop imbunatatirea experientei cu Smart Bill, se numara urmatoarea functionalitate:

Modulul complex de administrare a drepturilor de utilizator

Modulul complex de gestionare a drepturilor de utilizatori permite clientilor Smart Bill sa exercite un control precis asupra operatiunilor desfasurate in cadrul companiei si sa limiteze operarea defectuoasa in sistem.

Sunt astfel eliminate riscurile de erori cauzate de interventii incorecte pe anumite zone din aplicatie de catre utilizatori neexperimentati, cat si cele privind accesul la informatii sensibile in legatura cu activitatea companiei de catre utilizatori neautorizati.

Prin intermediul acestui modul, fiecare utilizator Smart Bill primeste acces in aplicatie exclusiv in sectiunile legate de activitatea pe care o desfasoara in companie, fara a exista riscul de actiuni eronate in zone care nu vizeaza operatiuni in raspunderea lui.

De asemenea, valorile legate de vanzari, de baza de date a clientilor sau de alte informatii considerate sensibile pot fi protejate de accesul persoanelor neautorizare.
In ceea ce priveste dreptul de administrator, acesta este clar definit in aplicatie, el fiind singurul care poate edita datele firmei, administra utilizatorii si contul Smart Bill al firmei si singurul de altfel care poate seta configurari generale. Dreptul de administrator nu sufera modificari.

 

Acces pe gestiuni

Modificarile aduse aplicatiei permit acordarea sau restrictionarea accesului pe anumite gestiuni pentru utilizatorii inregistrati. Pentru fiecare persoana care utilizeaza Smart Bill se poate astfel stabili care sunt gestiunile la care i se permite accesul.

In cazul utilizatorilor care au acces restrictionat pe anumite gestiuni, in toate zonele din aplicatie care interactioneaza cu gestiuni, vor fi sugerate exclusiv gestiunile la care le este permis accesul. Logica se aplica atat in modul de emitere documente cat si in vizualizarea rapoartelor.

 

 

Emitere/editare a documentelor din trecut si viitor

Utilizatorii Smart Bill pot limita accesul utilizatorilor la documente din trecut, prin acces intelegandu-se posibilitatea de emitere si editare a documentelor. De asemenea, pot limita posibilitatea utilizatorilor de a emite documente cu data din viitor, fie prin blocarea posibilitatii de emitere de documente cu data din viitor, fie prin acordarea posibilitatii de emitere de documente cu data din viitor, dar in limita unui anumit numar de zile in avans (predefinit 30).

 

Beneficii:

  • control precis asupra operatiunilor desfasurate
  • limitarea operarii defectuoase in sistem
  • protejarea datelor de accesul persoanelor neautorizate
  • acordarea sau restrictionarea accesului pe anumite gestiuni
  • limitarea accesului la documentele din trecut sau viitor

Pentru a intelege mai bine cum opereaza drepturile de utilizator, echipa Smart Bill a creat doua tutoriale pe facturare.

[fve]https://youtu.be/3WhieCiV-6o[/fve]

si gestiune

[fve]https://youtu.be/GO8gzXJPudc[/fve]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *