Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Pregatirea business-ului pentru exit sau pentru a primi o investitie – Antreprenoriat pe bune

pregatirea business-ului pentru exit

Antreprenoriat pe bune este un proiect de continut video menit sa ofere informatii clare si relevante pentru mediul de business din Romania, sa risipeasca indoielile si sa le permita celor care ne urmaresc sa adreseze intrebari invitatilor nostri. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru antreprenori despre ce, cum si de ce sa facem pentru a ne creste afacerea.

Saptamana aceasta am discutat despre pregatirea business-ului pentru exit sau pentru a primi o investitie. Invitatul nostru a fost Alex Teodorescu– Fondator Teodorescu Partners

Printre intrebarile adresate invitatului nostru in timpul discutiei live amintim:

– Exista o diferenta in strategia de pregatire pentru un exit in comparatie cu atragerea de investitii? Daca da, ne poți da cateva exemple concrete?

– Care sunt cele mai comune greseli pe care le observi ca le fac afacerile atunci cand se pregatesc pentru un exit sau pentru a primi investitii?

– Cum ar trebui o companie sa-si structureze operațiunile si documentele legale pentru a fi atractiva pentru investitori sau pentru un proces de exit?

– Din perspectiva ta, ce tendinte actuale în dreptul afacerilor ar trebui să fie pe radarul antreprenorilor care se gandesc la atragerea de investitii sau la vanzarea afacerii?

– Poti împartasi cu noi o experienta sau un caz din practica ta care ilustreaza importanta unei pregatiri juridice solide in contextul unui exit sau al unei investitii?

– In ce mod influenteaza structura de actionariat si acordurile de acționari valoarea perceputa a unei afaceri in ochii investitorilor sau cumparatorilor potentiali?

– Ce rol joaca auditurile juridice interne in procesul de pregatire pentru atragerea de investitii sau un exit, si cum ar trebui abordate acestea pentru a maximiza eficiența si transparenta?

– Cum pot antreprenorii sa navigheze negocierile cu investitorii sau cumparatorii pentru a asigura termeni favorabili, fara a compromite viitorul operational al afacerii?

– In final, ce sfat ai pentru antreprenorii care doresc sa isi maximizeze valoarea afacerii in vederea unui exit sau al atragerii de investitii?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie va fi despre proprietatea intelectuala: protejarea drepturilor si rambursarea costurilor aferente taxelor de inregistrare si va avea loc pe data de 21 martie, iar invitata nostra va fi Madalina Spataru, avocat – novalo.eu. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.

Vrei sa revezi toate episoadele seriei Antreprenoriat pe bune? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Antreprenoriat pe bune pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *