Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Fara categorie

Eveniment! 18 ani de GPeC SUMMIT!

GPeC SUMMIT a ajuns la majorat si ne bucuram sa fim alaturi de prietenii si partenerii nostri in acest moment special. Te invitam si pe tine, sa sarbatorim cum se cuvine 18 ani de existenta si iti oferim un discount special de 20 de euro din valoarea oricărui tip de bilet – atat pentru conferinta din 31 octombrie, cat si pentru Workshop-ul de Optimizare a Ratei de Conversie din 30 octombrie. 

GPeC SUMMIT 30 – 31 Octombrie este cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania. Aceasta editie aniversara ne promite un line-up impresionant de speakeri internationali si regionali (cu Dan Ariely si Mark Schaefer cap de afis),  dar si o zona de Expo, oportunitati insemnate de networking, Gala Premiilor eCommerce, afterparty si  Workshop-ul “Crash Course in Conversion Rate Optimisation” sustinut de Martin Greif (SiteTunners). Agenda completa a evenimentului este disponibila aici

Tot ce trebuie sa faci, este sa introduci codul de discount SMART20 in formularul de înscriere si beneficiezi de 20 EUR reducere pentru orice tip de bilet selectat, indiferent de numărul de bilete achizitionate. ATENTIE! Codul este case-sensitive – trebuie tastat ca atare in campul dedicat codului de reducere. 

Acest discount este in plus fata de reducerile listate pe site-ul GPeC. Oferta expira pe 25 octombrie, ora 23:59

8 motive sa participi la GPeC SUMMIT 30 – 31 Octombrie

Vei putea face networking cu cei mai importanti jucatori din eCommerce si Digital Marketing, GPeC reunind elita industriei in fiecare an!

a) Pe 30 Octombrie se desfasoara la BT STUP in Bucuresti workshopul Crash Course in Conversion Rate Optimizationsustinut de Martin Greif (antreprenor, speaker, autor & CRO Expert | SiteTuners) – un curs aplicat de 5 ore, sustinut exlusiv in limba engleza si structurat pe 3 module din care ultimul consta intr-o analiza aplicata a site-urilor participantilor – Mai este doar 1 loc disponibil! 

b) Pe 31 Octombrie are loc Conferinta GPeC si GPeC Expo la Teatrul National Bucuresti. 5 speakeri internationali legendari si inspirationali vor vorbi de pe scena GPeC: Dan Ariely, Mark Schaefer, Martin Greif, Ayat Shukairy si Sam Tomlinson. Mai mult, 15 specialisti romani si regionali urca pe scena pentru a impartasi din experienta lor valoroasa, tendinte si previziuni pentru Q4 si anul ce urmeaza. 

c) Vei putea lua autografe de la Mark Schaefer, Dan Ariely si Martin Greif.

d) Daca vrei sa fii la curent cu cifrele industriei de eCommerce din Romania si cu tendintele de dezvoltare – trebuie sa asisti la acest eveniment! 

e) Seara de 31 Octombrie este dedicata Galei Premiilor eCommerce unde sunt premiate cele mai bune magazine online, atat in opinia consumatorilor, cat si pe baza punctajelor obtinute in cadrul programului GPeC Proficiency. Gala este prezentata de Pavel Bartos, iar in deschidere canta trupa TAXI

f) Seara continua cu GPeC Networking Party alaturi de elita industriei intr-un cadru exclusivist, sus pe Aria TNB (pentru biletele VIP)

g) In cele doua zile de eveniment, ai parte de informatie practica despre tot ce e important, actual si trending in eCommerce si Digital Marketing, astfel incat sa te perfectionezi in domeniu, sa fii la curent cu tendintele in marketing si comunicare digitala si sa iti dezvolti cariera si know-how-ul in online. 

Nu uita: 

a) Discount-ul oferit de noi expira pe 25 octombrie 2023 la ora 23:59

b) Agenda GPeC SUMMIT 30-31 Octombrie este aici;

c) Detaliile complete si inscrierile sunt pe website-ul GPeC aici

Ne vedem la GPeC SUMMIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *