Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Instasmart! Fa-ti vacanta mai frumoasa cu SmartBill!

instasmart

Te provocam sa fii artist timp de cateva minute!

Scoate telefonul si fa o poza care sa ilustreze faptul ca SmartBill te ajuta sa facturezi de oriunde ai fi, oricand!

Pune poza pe Instagram cu #SmartBillOricandOriunde impreuna cu tag la @smartbillro.

Poza cu cele mai multe like-uri, inimioare, aprecieri, (ca nici noi nu mai stim cum sa le numim), castiga! 🙂 Ce castiga? Un voucher e-MAG in valoare de 500 de lei!!!

Mai jos gasesti regulamentul integral al concursului:

Concursul #SmartBillOricandOriunde este adresat utilizatorilor SmartBill. Daca ai firma, dar inca nu ai cont SmartBill, poti sa faci unul gratuit aici.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

Fa o poza cu tine facturand cu SmartBill. Posteaz-o pe Instagram cu #SmartBillOricandOriunde impreuna cu tag la @smartbillro.

Poza cu cele mai multe like-uri castiga:

Un voucher e-mag in valoare de 500 lei

Concursul este adresat utilizatorilor SmartBill (cont de test sau abonament platit).

Regulamentul complet al concursului

Organizatorul Concursului:

Concursul #SmartBillOricandOriunde, organizat de Intelligent IT S.R.L., denumit in cele ce urmeaza Concursul, este conceput si administrat de S. C. Intelligent IT S.R.L., denumit in cele ce urmeaza Organizator. Concursul se va desfasura conform prezentului regulament, denumit in cele ce urmeaza Regulamentul, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii la Concurs, denumiti in cele ce urmeaza Participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

Locul de desfasurare a concursului

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de Instagram – SmartBillRo (https://www.instagram.com/smartbillro/) . 

Pentru a lua parte la concurs este necesar ca Participantul sa aiba:

  • cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com, completat cu o adresa de e-mail valida 
  • cont valid de SmartBill (cont aflat in perioada de testare sau cont platit)
  • CIF (Cod de Identificare Fiscala) real pentru firma atasata contului de SmartBill

Nu pot participa la campanie angajatii S.C. Intelligent IT S.R.L., precum si sotii/sotiile si rudele de gradul I (parinti, copii) ai acestor persoane.

Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara in perioada 10 – 21 iulie 2019. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 25 iulie 2019

Fotografia castigatoare va fi postata pe pagina de Instagram SmartBillRo (https://www.instagram.com/smartbillro/) si pagina de Facebook SmartBill Romania (https://www.facebook.com/FacturareSmartBill). Castigatorul va fi anuntat prin trimiterea unui mesaj privat pe Instagram.

Daca persoana declarata castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimite datele de verificare a identitatii sale, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorului, in termen de cel mult 30 de zile de la data afisarii rezultatului Concursului, premiul este anulat.

Castigatorul trebuie sa demonstreze ca are un cont valid SmartBill prin oferirea adresei de e-mail cu care se autentifica pe smartbill.ro, precum si un CIF valid atasat acestui cont. In caz contrar, premiul este anulat si va fi acordat urmatoarei imagini/persoane intrunind conditiile concursului.

Descrierea mecanismului de concurs

Pentru ca un Participant la concurs sa fie considerat valid, trebuie sa ndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. Sa aiba cont n platforma www.instagram.com si sa fie follower al paginii de Instagram SmartBillRo (https://www.instagram.com/smartbillro/)

2. Sa incarce pe Instagram o fotografie din care reiese ca poate factura cu SmartBill oricand, de oriunde. Fotografia trebuie incarcata in perioada 10 – 21 iulie 2019.

3. In descrierea fotografiei sa fie hashtag-ul #SmartBillOricandOriunde si pe poza sa se dea tag la @smartbillro

4. Fotografia sa respecte urmatoarele reguli:

5. Sa respecte conditiile de desfasurare ale Concursului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor ce nu respecta cerintele concursului. Organizatorul considera inscrierea la Concurs ca o acceptare implicita a Regulamentului si considera orice date cu privire la Participant adevarate si corecte. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

Premiile concursului

Utilizatorul care are poza cu cele mai multe like-uri pana la data de 24 iulie 2019, ora 23:59 este declarat castigator. Premiul este un voucher eMAG in valoare de 500 lei. Castigatorul va fi anuntat pe data de 25 iulie 2019.

Reguli generale

Organizatorul nu este responsabil in cazul in care un Participant desemnat castigator nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei de e-mail sau numarului de telefon incorecte/incomplete/modificate intre timp, indiferent de cauza. Reclamatiile referitoare la premiul castigat ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate in considerare de catre Organizator.

Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile Regulamentului, in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia publicarii Regulamentului cu modificarile realizate pe pagina de www.smartbill.ro/blog/. Pentru mai multe informatii referitoare la Concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de contact www.smartbill.ro/contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *