Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Particularitatile contabilitatii jocurilor de noroc

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea, de la contzilla.ro isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Discutia de saptamana aceasta a fost despre particularitatile contabilitatii jocurilor de noroc. Invitatul Deliei a fost Doru Potop, director economic Elmat.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatelor noastre:

  • Ce inseamna in Romania activitatea de jocuri de noroc? Ce tipuri de activitati cuprinde?
  • Ce institutii reglementeaza activitatea de jocuri de noroc si ce obligatii au firmele care desfasoara astfel de activitati fata de acestea?
  • Ce tipuri de taxe specifice platesc operatorii de jocuri de noroc, spre deosebire de alte companii?
  • Activitatea de jocuri de noroc intra sub incidenta TVA? Ce statut au firmele care activeaza in acest domeniu in ce priveste TVA?
  • Ce instrumente de plata sunt admise de utilizatorii aparatelor de joc?
  • Exista diferente intre reglementarile aplicabile jocurilor de noroc in spatii fizice vs. jocuri de noroc in mediu online?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie este despre Cum ne pregatim de un audit? Invitatul Deliei este Georgian Creanga, Auditor. Daca nu te-ai inscris la eveniment, inca o mai poti face.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *