Autentificare Cloud

Contact

Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Procedura fiscala

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea, de la contzilla.ro, isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Joi, 18 februarie am avut placerea sa discutam cu Ciprian Paun, avocat si co-head (Cluj-Napoca Office) in cadrul NNDKP, despre Procedura fiscala.

Iata despre ce am vorbit in cadrul intalnirii:

  • Ce diferente sunt intre Codul fiscal si Codul de procedura fiscala?
  • Cand este momentul sa apelam la servicii juridice in cadrul unui control fiscal?
  • In ce situatii ne poate ajuta un avocat specializat?
  • Care este sinteza celor mai importante modificari in procedura fiscala in 2020?
  • Ce riscuri exista atunci cand un contabil incearca sa treaca in zona juridica la un eventual control? Ce riscuri exista in general in procesul de reprezentare a unui client?

Daca nu ai vazut intalnirea live pe pagina noastra de Facebook sau pe canalul de Youtube, o poti face mai jos:

Te asteptam la urmatoarea discutie live, care va avea loc vineri 26 februarie 2021, de la 10:30! Vom vorbi despre Preturi de transfer cu Alina Andrei, partener in cadrul Cabot Transfer Pricing. Daca nu te-ai inscris inca, o poti face accesand pagina evenimentului.

Testeaza SmartBill Conta  program de contabilitate online si SmartBill ManagerConta program 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *