Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Customer Succes/Stories

Povesti din Smartbilland – Raluca, colega noastra vesela si foarte prietenoasa

Smartbilland

E ca atunci cand bei din prima cafea de dimineata. Sau ca atunci cand dupa o dimineata mohorata si gri, iese soarele. Asa este colega noastra, Raluca – voioasa, pusa pe glume si sotii, plina de energie, o zvarluga cu par blond si toata zambet. Credem ca oricine are nevoie de o Raluca in vietile lor, noi o avem pe a noastra si aceasta este povestea ei:

Hello! Eu sunt Raluca Bruca. Ma consider o persoana pozitiva, ambitioasa, prietenoasa, imi place sa ma inteleg bine cu toti din jur si sa mananc muuuulte dulciuri. Am douazeci si… nu conteaza cati ani , important e ca de aproximativ 5 sunt in familia SmartBill. De cand sunt aici, viata mea s-a schimbat muuult, aici am crescut, mi-am facut prieteni, aici ma simt utila si vie, pentru ca NU suntem roboti, lucru care imi ofera un anumit confort. Acum e o perioada grea in care le simt lipsa colegilor si astept cu nerabdare sa ne revedem la birou, imi e dor sa radem impreuna, sa glumim si sa cantam (chiar daca nu avem talent in sensul asta).

Draga Raluca, iti multumim ca ne inseninezi zilele. Ne bucuram tare mult ca ne-ai ales!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *