Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Ce inseamna o firma bancabila?

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea de la contzilla.ro, isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Saptamana aceasta Delia Mircea l-a avut ca invitat pe Nicolae Barbu de la IPS si au discutat despre bancabilitatea unei firme si ce trebuie sa stie un contabil cu privire la acest subiect.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatului nostru:

  • Ce documente solicita bancile pentru acordarea unui credit unei firme?
  • Care sunt cele mai importante elemente din balanta?
  • In situatia in care se apeleaza la tehnici de „imbunatatire” a profitului in balanta, cat de greu este pentru un analist sa descopere o astfel de situatie?
  • Ce indicatori calculeaza bancile?
  • Ce optiuni de finantare au antreprenorii? Exista alternative la finantarea bancara?
  • Ce costuri are finantarea bancara?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Ne revedem marti, 15 noiembrie, impreuna cu Gabriela Jeler – Expert contabil si discutam despre deconturile angajatilor si cum le inregistram in contabilitate.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Despre autor

Delia Mircea, FCCA, este coordonatorul editorial al Contzilla.ro, site-ul contabililor descurcareti, inca de la infiintare (2008). Experienta profesionala a editorului include doua banci, o importanta firma de soft contabil si ERP si o multinationala. In calitate de editor al Contzilla.ro a publicat peste 4.000 de articole de fiscalitate si contabilitate, articole citite de peste 5.000.000 de ori, de catre 1.500.000 de vizitatori unici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *