Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actual

Participa la prima editie TaxEU Forum din Cluj-Napoca

taxeu forum cluj-napoca

TaxEU Forum, eveniment de referinta pentru specialistii in domeniul fiscalitatii, revine in 2024 cu o editie organizata in premiera la Cluj-Napoca. Prima editie TaxEU Forum Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel si va reuni specialisti din companii importante de consultanta, lideri de opinie si profesionisti de renume din domeniul fiscal. 

Intr-un eveniment complex, pe parcursul a doua zile, vorbitorii invitati vor analiza modificarile legislative recente si vor realiza o perspectiva de ansamblu asupra celor mai noi reglementari care vor influenta companiile in 2024, oferind un pachet complet de informatii actualizate.

Pe 28 februarie, conferinta TaxEU Forum va aborda subiecte axate pe noutati legislative, evidentiind efectele modificarilor si riscurile fiscale pentru mediul de afaceri, dar si cele mai eficiente metode de acomodare a contribuabililor la noile schimbari, in contextul economic actual.

Subiectele dezbatute in cadrul conferintei vor fi aprofundate in cea de-a doua zi a evenimentului, pe 29 februarie, dedicata seminarelor specializate. Reprezentanti ai unor mari companii de consultanta fiscala vor impartasi exemple practice, studii de caz relevante si spete actuale.

Prima editie a conferintei TaxEU Forum din Cluj-Napoca va reuni specialisti recunoscuti in fiscalitate, printre care: 

Gabriel Biris (Co-Managing Partner, Biris Goran SPARL)

Dan Manolescu (Presedinte, Camera Consultantilor Fiscali, Tax Partner – Soter & Partners)

Dragos Doros (Tax Partner, Eversheds Sutherland Romania)

Georgeta Toma (Sef Serviciu, Directia Generala de Legislatie Fiscala si Reglementari Vamale si Contabile, Ministerul Finantelor)

Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant)

Ciprian Paun (Partener si Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca)

Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania)

Sorana Cernea (Managing Partner, TPA Romania)

Mitel Spataru (Tax Partner, Crowe Romania)

Vlad Dimitriu (Director, Taxhouse-Taxand Romania)

Evenimentul se va desfasura exclusiv “in persoana”, la Hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca, iar participarea va fi posibila doar cu prezenta fizica, in sala de conferinta. 

Pentru a fi la curent cu noutatile despre TaxEU Forum, va invitam sa urmariti pagina oficiala de Facebookevenimentul creat special, dar si pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Cluj-Napoca este organizat de Evensys in parteneriat cu NNDKP, TaxHouse-Taxand RomaniaRSM RomaniaTPA RomaniaCrowe Romania.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *