Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Tratatele de evitare a dublei impuneri in 2022, dupa ratificarea MLI

Pastila de contabilitate

Am reinceput Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea, de la contzilla.ro ce isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

In primul episod din noua serie a Pastilei de contabilitate am avut-o invitata pe Nadia Oanea, fondatoarea Tax&Training si am discutat despre aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri in 2022, dupa ratificarea MLI.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatei noastre:

  • Ce noutati fiscale fiscale exista pentru anul 2022 in ce priveste tratatele de evitare a dublei impuneri?
  • Cand va produce efecte MLI si ce pasi vor mai trebui parcursi?
  • Exista companii care vor fi in mod special afectate de modificari?
  • Cu ce impacteaza aceasta conventie multilaterala modul in care vom trata tranzactiile cu nerezidenti?
  • Vom asista la o modificare semnificativa a prevederilor, comparativ cu ceea ce avem acum in conventiile actuale de evitare a dublei impunei?
  • Exista intentii de modificare a modului de stabilire a rezidentei fiscale a companiilor, ca parte a acestei conventii multilaterale?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Ramai la curent cu urmatoarele episoade din cadrul proiectului Pastila de contabilitate. Saptamana viitoare, joi, 3 martie, o avem invitata pe Alexandra Smedoiu, Partener Deloitte si vorbim despre Facilitati si controale fiscale in 2022. Inscrie-te mai jos si te vom anunta pe e-mail cu privirea la urmatorul episod:

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *