Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Smart Bill Conta: Vanzari, Achizitii si Raportul Z

vanzari

In meniul Rapoarte am introdus o noua sectiune, Liste de documente, si anume Vanzari, Achizitii si Raportul Z. Aici le vom trata pe primele doua.

Aceste rapoarte sunt extrase pe baza documentelor inregistrate doar in meniul Vanzari si achizitii. Astfel, in aceste liste putem gasi rapid vanzarile si achizitiile pe care le-am inregistrat in aplicatie intr-o anumita perioada de timp.

Ca optiuni de afisare a listelor, avem la dispozitie 10 tipuri de informatie de vizualizat in raport.

Printre acestea se afla si optiunea Rest de incasat/Rest de plata pentru fiecare factura in parte, astfel incat sa putem cunoaste soldul final pe fiecare document in parte. Astfel, poti obtine rapid si o lista a facturilor neincasate / neachitate.

Mai mult decat atat, cu ajutorul functiei de Filtrare, putem vizualiza soldul unui client/furnizor de incasat/achitat compus din documente.

vanzari

Tot din functionalitatea Filtrare, putem obtine un raport cu documentele cu sold 0 sau diferit de 0, inregistrate intr-o anumita moneda sau in functie de starea documentului: finalizat sau ciorna.

Pe langa Registrul jurnal, doar in acest raport se mai pot vizualiza facturile pastrate in ciorna in aplicatie in urma efectuarii sincronizarii.

vanzari

De asemenea, din acest ecran putem inregistra o Vanzare/Achizitie noua doar prin apasarea butonului dedicat. Observam ca putem alege de la bun inceput tipul vanzarii sau achizitiei, interne sau externe. Butonul ne va duce direct in ecranul de inregistrare aoperatiunii din meniul Vanzari si achizitii.

vanzari

Aceste rapoarte se pot exporta in format Excel unde putem prelucra informatia dupa propriile nevoi.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *