Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Alege SmartBill si adauga simplitate afacerii tale cu un Buton

Buton plata SmartBill

Antreprenorii isi desfasoara activitatea cu aceeasi grija permanenta a cash-flow-ului, conditionat, la randul sau, de rata de incasare a facturilor, adesea insuficient de ridicata in raport cu asteptarile antreprenorilor.

SmartBill si Visa ne-am unit fortele si venim in sprijinul acestora cu o promotie ce are ca scop facilitarea achitarii facturilor si proformelor de catre clienti cu cardul, prin adaugarea unui buton de plata ce grabeste in mod simtitor procesul de incasare.

Promotia se adreseaza oricarui antreprenor care isi creeaza un cont nou SmartBill sau are deja unul si care respecta conditiile de eligibilitate mentionate in Regulament. Antreprenorii trebuie sa isi creeze din contul lor de SmartBill un cont nou la unul dintre procesatorii de plati integrati cu solutia noastra de facturare (NETOPIA Payments si EuPlatesc) si sa adauge apoi butonul de plata pe facturile sau proformele emise clientilor.

Beneficiile sunt multiple! In primul rand, clientii au posibilitatea de a achita mai usor facturile sau proformele ce le sunt emise, antreprenorii le incaseaza mai rapid si simplu, iar afacerile sunt stimulate sa se dezvolte.

In plus, antreprenorii ce se inscriu in promotia SmartBill si Visa se bucura de:

  • 6 luni SmartBill gratuit
  • comision 0 la tranzactiile cu cardul in limita a 1.000.000 de lei procesati
  • sansa de a castiga o masina eletrica Volkswagen ID.3

Orice antreprenor ce participa la promotie intra in cursa pentru a castiga o masina electrica si tot ce trebuie sa faca este sa adauge Butonul de plata cu cardul pe documentele emise cu SmartBill! Fiecare factura incasata prin intermediul butonului de plata reprezinta o sansa de castig, conform regulamentului integral al concursului. Promotia este valabila in perioada 09.07 – 28.09.2021.

Daca si tu esti antreprenor, adauga Butonul de plata pe facturile sau proformele emise cu SmartBill. Acum e cel mai bun moment sa o faci!

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *