Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

ContaBill, cel mai mare eveniment online pentru contabili

ContaBill 2020

ContaBill, evenimentul toamnei dedicat contabililor, a adus impreuna profesionisti de renume din domeniu si s-a bucurat de participarea a aproape 2000 de participanti. Ne-am dorit sa abordam teme de interes pentru contabilitatea de azi, discutand in acelasi timp alaturi de invitatii nostri despre ce urmeaza, cum se prefigureaza viitorul contabilitatii. Evenimentul a fost unul dinamic si interactiv si, speram noi, util pentru toti cei prezenti.

Printre aspectele discutate in timpul ContaBill – Viitorul contabilitatii, se numara:

  • Noutati fiscale si contabile 2020-2021, cu Cristian Rapcencu
  • Fiscalitatea – context, masuri, impact, previziuni, in cadrul unui panel de specialitate moderat de Delia Mircea (www.contzilla.ro) si avandu-i alaturi pe Alexandra Smedoiu (Deloitte), Valentina Saygo (expert contabil, antreprenor, consultant) si Adrian Benta (expert contabil, antreprenor)
  • Salarizarea – ce ne asteapta in 2021, cu Mihaela Grigore (expert in legislatia muncii)

In plus, am avut placerea de a prezenta cateva surprize pregatite de SmartBill si de a ne descreti fruntile in timpul unui concurs palpitant.

Pentru a revedea evenimentul, te invitam sa urmaresti inregistrarea. Daca ai alte intrebari, te rugam sa folosesti sectiunea Comentarii, la final de articol.

Pentru ca parerea ta conteaza si pentru ca vrem sa ne imbunatatim, te rugam sa ne spui parerea ta despre evenimentul care tocmai a trecut, prin completarea formularului de feedback. Iti multumim pentru timpul acordat!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *