Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

A fost odata ContaBill…

Am avut cu totii emotii, ne-am bucurat, ne-am intampinat oaspetii, am ciocnit impreuna un pahar de prosecco, am invatat lucruri interesante si ne-am despartit mai bogati cu o amintire placuta.

 

Astfel se poate rezuma ContaBill, primul eveniment dintr-o serie de alte evenimente ce vor urma, destinate contabililor. La invitatia noastra au raspuns prezent peste 70 de experti contabili, un numar important care ne bucura foarte mult.

smartbill_contabill_22

Impreuna, am avut ocazia de a afla lucruri esentiale cu privire la completarea declaratiei 394, prezentate de lectorul Cristian Rapcencu, unul dintre invitatii nostri la eveniment si persoana marcanta a universului fiscal-contabil din Romania. Ana Dinescu, din partea fundatiei Hospice – Casa Sperantei si doamna expert-contabil Valentina Saygo ne-au vorbit despre impactul pe care un contabil il poate avea asupra celor din jur prin intermediul faimosului 20% din impozitul pe profit directionat cu suflet, iar Alexandru Leca, membru al echipei Smart Bill si Flavius Jakubowicz au povestit despre Smart Bill si avantajele nete ale folosirii acestuia.

 

Si pentru ca nu am fi putut rezista atata timp flamanzi si insetati, Premium Catering and Events au fost acolo sa ne rasfete cu gustari rafinate si un prosecco de calitate, totul intr-un cadru placut, in incinta We Love Digital Unirii.

Dovada in imagini aici šŸ™‚

 

Una peste alta, ne-am simtit foarte bine si abia va asteptam la urmatorul ContaBill!

 

Va multumim!

smartbill_contabill_04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *