Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

O noua editie ContaBILL – cel mai modern eveniment dedicat contabililor

contabill

Aniversam 10 ani palpitanti de Smart Bill cu cel mai modern eveniment dedicat contabililor, ContaBILL, aflat deja la cea de-a doua editie. Misiunea conferintei este de a eficientiza relatia dintre contabili si clientii lor si de a-i ajuta sa isi maximizeze rolul de expert cu sfaturi de business care ajuta afacerile sa creasca.

“In prezent, firmele merg cu teancul de hartii, luna de luna, la contabili care reintroduc de cele mai multe ori manual, de la zero toate aceste date in contabilitate. Pe langa costurile uriase de timp, acest lucru inseamna si ineficienta. Clientii au acces la datele contabile importante cu o luna intarziere, cand, de multe ori, acestea nu mai sunt relevante. Cum ar fi sa citesti stirile cu o luna intarziere? Din acest motiv pentru multe firme contabilitatea este doar o corvoada, nu ii percep valoarea de business desi in contabilitate sunt surprinse toate datele despre afacerea lor. E ca si cand ti-ai face analize lunar, dar nu ai afla niciodata rezultatul. Credem ca Smart Bill, prin versiunile sale in cloud poate avea o contributie importanta aici.“ a declarat Mircea Capatina, cofondator Smart Bill.

Evenimentul va avea loc in data de 5 mai 2017, incepand cu ora 9:00, la Hotel Intercontinental, Bucuresti si este destinat exclusiv firmelor de contabilitate.  Pregatiti-va sa ne fiti alaturi pana dupa ora 16:00 la discutii antrenante din domeniul contabilitatii. Ne vom putea cunoaste mai bine si in binemeritata pauza, in care ne vom bucura si de pranzul inclus, totul intr-un cadru de cinci stele.

Tema evenimentului este “Viitorul contabilitatii in Romania” si va cuprinde subiecte precum noutati fiscale si viitoare trenduri in meseria de contabil, aspecte privind securitatea si impactul tehnologiei asupra contabilitatii, studii de caz cu cele mai intalnite probleme ale clientilor, sfaturi despre cum sa cresti un business de conta, si cateva surprize ?.

La aceasta editie sunt asteptati peste 400 de participanti, experti contabili, reprezentantii firmelor de contabilitate. Suntem mandri ca evenimentul nostru a crescut de la editia precedenta si putem raspunde interesului vostru cu un numar important de locuri. Inscrierile se fac gratuit, direct in pagina evenimentului, pe care o regasiti aici.  Participantii selectati  vor primi o invitatie scrisa pe email, pe care trebuie ulterior sa o confirme.

Printre speakerii care ni se vor alatura se numara Lect. Univ. dr. Cristian Rapcencu, Adrian Benta, membru al Camerei Consultantilor Fiscali, Horatiu Hagiu, Senior Partner ASCELIS, Florin Dobre, Director executiv CECCAR, reprezentanti ai PwC, Bitdefender, Amazon, dar si membri ai echipei Smart Bill. Urmariti ultimele noutati pe site-ul evenimentului ContaBILL.

Daca sunteti curiosi sa aflati cum a decurs prima editie ContaBILL, puteti citi articolul de pe blogul nostru sau vedea pozele de pe pagina noastra de Facebook.

Multumim partenerilor media Wall-Street, Contzilla si Rentrop & Straton!

Va asteptam cu mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *