Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Facilitati si controale fiscale in 2022

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea de la contzilla.ro, isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Saptamana aceasta am avut-o invitata pe Alexandra Smedoiu, partener Deloitte si am discutat despre facilitati si controale fiscale pentru anul 2022.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatei noastre:

  • Care sunt facilitatile fiscale de care pot beneficia firmele in 2022?
  • Care dintre sectoarele de activitate se bucura de facilitati fiscale in 2022?
  • Cum difera regulile de aplicare a consolidarii fiscale din punct de vedere al TVA fata de regulile consolidarii fiscale din punct de vedere al impozitului pe profit?
  • Exista un interes al firmelor pentru aceasta facilitate privind impozitul pe profit?
  • La ce se pot astepta antreprenorii dar si contabilii din punct de vedere al inspectiilor fiscale? Care va fi focusul controalelor fiscale din acest an?
  • Cum va influenta obligatia depunerii SAF-T numarul si intensitatea controalelor fiscale?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Ramai la curent cu urmatoarele episoade din cadrul proiectului Pastila de contabilitate. Saptamana viitoare, joi 10 martie, o avem invitata pe Oana Luca, consultant fiscal si vom vorbi despre Inchiderea exercitiului financiar pe anul 2021. Inscrie-te mai jos si te vom anunta pe e-mail cu privirea la urmatorul episod:

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *