Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Noutati in legislatia muncii – Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea de la contzilla.ro, isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Saptamana aceasta, Delia Mircea si Mihaela Cracea (LC Legal Proof) au discutat despre noutatile din domeniul legislatiei muncii.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatei noastre:

  • Care sunt principalele modificari care au aparut la final de an?
  • Avem o noua lege a dialogului social – ce s-a modificat in acest domeniu?
  • Regulamentul intern – cand este obligatoriu, ce trebuie sa contina si ce consecinte exista, in caz de neintocmire?
  • Care este cea mai recomandata modalitate de informare a angajatilor cu privire la existenta regulamentului intern si a modificarilor ulterioare?
  • Ce ar trebui sa stie angajatii si angajatorii cu privire la noile reglementari privind absentele nemotivate?
  • Ce facem cu contractele de munca incheiate pe vechiul model, dar pentru angajati care sunt activi – trebuie sa incheiam acte aditionale care sa reflecte noile informatii care trebuie cuprinse in CIM?
  • Cum isi pot indeplini angajatorii obligatia de informare pentru alte prevederi care nu sunt cuprinse in CIM sau regulamentul intern?
  • Negocierea colectiva a devenit obligatorie pentru firmele cu cel putin 10 salariati. Ce trebuie sa faca angajatorii?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Inscrie-te pe pagina evenimentului la urmatoarea discutie de marti, 14 februarie, de la ora 10.30. Tema este Inspectii fiscale si rambursari TVA – Noutati cod de procedura fiscala, iar invitata noastra este Luisiana Dobrinescu de la Dobrinescu Dobrev SCA.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *