Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Bill iti da raportul: Raportul sume de incasat pe client

raportul sume de incasat

Unul dintre cele mai utile rapoarte disponibile in Smart Bill este cel care iti da posibilitatea de a accesa rapid si de a observa evolutia in timp a sumelor de incasat pe client.

Astfel, raportul Sume de incasat pe client ofera utilizatorilor posibilitatea de a fi in permanenta la curent cu sumele pe care clientii nu le-au achitat inca.

Acest raport permite vizualizarea centralizata a sumelor ramase de incasat pe fiecare client in parte. Apasand pe calendar, poate fi selectata data la care sa fie afisat soldul, care poate fi data curenta sau o data din trecut.

sume de incasat

Raportul Sume de incasat pe client poate fi filtrat dupa:

– client sau

– moneda.

De asemenea, exista optiunea de a include in raport si clientii cu sold 0. 

sume de incasat

O optiune interesanta este aceea de a afisa soldul din ziua in care se scoate raportul, comparand astfel cu soldul la o data anterioara.

Dupa cum se poate observa in ecranul de mai jos, este afisata situatia facturilor neincasate la 1 august si la data curenta. Utilizatorii au astfel posibilitatea de a observa cu usurinta evolutia soldului intr-o anume perioada, ceea ce poate duce la luarea unor decizii de business cu efect pe termen mediu si lung.

sume de incasatRaportul poate fi exportat in format excel cu criteriile de filtrare selectate.

Daca ai nevoie de aceste informatii si nu ai incercat inca Smart Bill, o poti face acum. Vei avea acces la diverse functionalitati, care mai de care mai folositoare si in plus, este GRATUIT timp de 30 de zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *