Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Smart Bill POS – 4 lucruri pe care stie sa le faca pentru tine!

dotare cu pos

Am aflat in articolul precedent despre Smart Bill POS – ce inseamna acest produs si pe cine ajuta.

Hai sa vedem impreuna acum de ce este cool sa ai Smart Bill POS : exista o serie de functionalitati care iti vor face munca mai usoara si mai placuta, clientii mai multumiti si afacerea mai profitabila! Printre acestea se numara:

– Bonurile in asteptare

– Emiterea facturilor din Smart Bill POS

– Discount-urile

– Compatibilizarea cu cantarul

Dar sa le luam pe rand:

1. Bonuri in asteptare

In Smart Bill POS se pot deschide mai multe bonuri in acelasi timp, prin apasarea butonului + din dreptul bonului deschis, ceea ce permite utilizatorului sa castige timp pretios si sa aiba o imagine de ansamblu asupra tranzactiilor pe care le realizeaza.

pos

Cum te ajuta:

Aceasta functionalitate fluidizeaza intregul proces de vanzare, dand posibilitatea utilizatorilor de a lucra concomitent cu mai multi clienti si cu mai multe bonuri separate;

Sunt evitate eventuale blocaje provocate de diferite situatii, cum ar fi, de exemplu, aceea in care un client se razgandeste dupa inceperea procesului de scanare a articolelor pe care si le-a ales;

Clientii pot verifica treptat, pe masura ce adauga produse, care este totalul de plata, fara ca acest lucru sa afecteze fluxul vanzarii pentru ceilalti clienti.

2. Emiterea facturilor din Smart Bill POS

Aceasta functionalitate este disponibila doar daca Smart Bill POS este conectat la un cont Cloud, de facturare sau gestiune, deoarece presupune un transfer de informatii intre Smart Bill si interfata de vanzare.

Astfel, in pagina Incasare se gaseste campul Genereaza factura care, daca este bifat, da posibilitatea emiterii facturii direct din POS, pentru bonul care este deschis. Facturile emise din Smart Bill POS preiau automat datele firmei dupa introducerea CIF-ului. Numarul si seria sunt cele stabilite in Cloud.

pos

Bonurile care au fost facturate se regasesc marcate in Raport. Tot de aici se pot factura si retipari bonuri emise in trecut. De asemenea, factura poate fi de aici exportata in format pdf.

Cum te ajuta:

Emiterea de facturi direct din Smart Bill POS fluidizeaza si simplifica semnificativ acest proces, care pana acum presupunea executarea operatiunii in Cloud;

Prin intermediul acestei functionalitati, utilizatorii care nu au acces la Cloud pot totusi emite facturi. Acest lucru asigura separarea sarcinilor si responsabilitatilor in interiorul firmei, fara a afecta calitatea serviciilor asigurate clientilor;

Ai acces imediat la facturile emise in POS, cu posibilitatea de a le tipari si exporta, din doar cateva click-uri;

Avand in vedere ca datele clientilor sunt preluate automat, pe baza CIF-ului, emiterea de facturi din Smart Bill POS este sigura si rapida.

3. Discount

Discountul general se poate aplica usor si rapid, utilizatorul putand alege dintre mai multe valori procentuale prestabilite. In plus, aceasta functionalitate ofera flexibilitate, deoarece se poate stabili orice valoare se doreste.

pos

Discountul pe produs se aplica direct pe articolul inregistrat in Smart Bill POS, printr-un click pe acesta si selectarea butonului %, cel care are aceasta functie.

pos

Astfel, prin selectia oricarui produs de pe bon, se pot aplica diferite tipuri de discount (procentual sau valoric), cu diferite valori.

Cum te ajuta:

Poti lucra acum cu discount-uri adaptate diferitelor nevoi si situatii: promotii, fidelizarea clientilor, reduceri punctuale etc.;

Orice discount poate fi aplicat rapid si poate fi eliminat in orice moment pana la inchiderea bonului;

Poti folosi concomitent un discount pe un produs si un discount general, de alta valoare, pentru restul articolelor de pe bon. Acestea pot fi valorice sau procentuale;

Avand in vedere ca se pot stabili discounturi diferite pentru produse aflate pe acelasi bon, se poate lucra mai usor cu promotii distincte, aplicate in acelasi timp.

4. Integrare POS – cantar

Smart Bill POS, fie conectat la un cont de Cloud, fie folosit independent (stand alone), poate fi de acum conectat la un cantar care sa-i transmita automat informatiile.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie mai intai sa il setezi in meniul Configurare Cantar in Smart Bill POS. Dupa selectarea optiunilor adecvate dispozitivului utilizat, in pagina de vanzare a POS va aparea un nou buton: CANTAR.

pos

Odata ce apesi acest buton, Smart Bill POS preia automat informatia pe care o trimite cantarul si o incarca pe bonul fiscal deschis.

Cantarele compatibile cu Smart Bill sunt: Dibal (Model Seria G), ACS (Model 6/15), Aclas (model PS6X) si CAS (model PR-II).

Atentie! Sunt cantaribile doar produsele inregistrate in Nomenclator cu urmatoarele UM (unitati de masura): kg, kg., kilogram, kilograme, g, g., gr, gr., gram, grame (indiferent daca sunt folosite majuscule sau nu).

Beneficii:

Poti diversifica gama de produse existente intr-un magazin, produse care pot fi acum integrate intr-un sistem unic;

Aceasta optimizare va face ca vanzarea produselor cantaribile sa fie mai simpla si mai rapida, deoarece se elimina operatiunile intermediare si se fluidizeaza fluxul de vanzare;

Scad sansele aparitiei erorilor umane care pot interveni atunci cand nu se lucreaza cu un sistem integrat POS-cantar.

Noi credem cu tarie ca Smart Bill POS este unul dintre cele mai bune produse si atragatoare produse de acest gen de pe piata. Daca nu esti convins, poti incerca si tu

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *