Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si Gestiune

Bill iti da raportul: Raportul vanzari produse

raportul vanzari produse

Aplicatia Smart Bill este cu siguranta genul de produs pe care orice antreprenor ar trebui sa-l foloseasca. Facturarea si gestiunea stocurilor devin usoare, spun acest lucru de fiecare data cand am ocazia, iar daca nu ma credeti, incercati !

Ca rezultat, timpul de administrare a acestor operatiuni inerente oricarei afaceri scade considerabil, permitand antreprenorului sa isi indrepte atentia asupra activitatilor de dezvoltare a afacerii. Mai putin cunoscut insa si extrem de interesant este faptul ca Smart Bill ofera o serie de rapoarte care furnizeaza informatii esentiale despre vanzari, profit sau facturi neincasate, printre altele.

Exista mai multe tipuri de rapoarte si le vom analiza separat, pentru o mai buna intelegere a avantajelor pe care le aduc.

Raportul "Vanzari produse" a fost conceput pentru a te ajuta sa iti organizezi si sa optimizezi vanzarile, punand la dispozitia utilizatorilor functii adaptate activitatilor normale de business:

• Afisarea rapida a unui top 5 al celor mai bine vandute produse, ceea ce permite o analiza a volumului vanzarilor din firma. Ca antreprenor, accesul la astfel de informatii poate duce la decizii care pot influenta radical operatiunile comerciale: campanii promotionale lansate pentru produsele care nu se vand suficient de bine, reinnoirea stocului pentru produsele care se vand foarte bine sau, in cazul produselor perisabile, o urmarire mai usoara a vanzarilor.

• Vizibilitate crescuta asupra produselor achizitionate de fiecare client in parte. Aceste informatii devin esentiale in momentul in care un antreprenor doreste sa implementeze strategii de fidelizare a clientilor sau de crestere personalizata, pe client, a vanzarilor.

• Acces la date comparative privind vanzarile realizate pe anumite perioade, oferind astfel o imagine clara, de ansamblu, asupra situatiei in care se afla firma la un moment dat. In functie de tendinta de crestere sau de scadere a vanzarilor, antreprenorii vor lua masurile necesare care sa impacteze benefic firma pe termen mediu si lung.

• In cazul in care sunt practicate in mod curent discounturi preferentiale pentru volume mari achizitionate de clienti, functionalitatea pret mediu pe produs a acestui raport se va dovedi foarte utila: permite o analiza usoara a profitabilitatii unui anumit produs si luarea unor decizii de business corecte, bazate pe cifrele furnizate de aplicatie.

Da click pe imagine pentru a accesa intregul infografic! 

raportul vanzari produse

Raportul "Vanzari produse" este un raport avansat, disponibil pentru utilizatorii de Smart Bill Cloud Platinum. Acest modul este recomandat in special firmelor cu un numar mai mare de produse sau clienti.

In cazul in care nu ai abonament Platinum si ai totusi nevoie de Raportul Vanzari Produse, contacteaza-ne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *