Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Situatii abuzive in relatiile de munca

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea, de la contzilla.ro isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Saptamana aceasta am vorbit despre diversele situatii abuzive ce pot aparea in relatiile de munca. Invitatul Deliei a fost avocatul Bogdan Palade.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatului nostru:

  • Ce solutii legale au angajatorii in situatia actuala, generata de pandemie, pentru a reduce numarul de angajati?
  • Ce trebuie sa stie angajatul atunci cand angajatorul decide unilateral incetarea contractului individual de munca?
  • Care sunt retinerile pe care un angajator le poate face legal asupra salariului pe care il plateste unui angajat? Care este cuantumul maxim al acestora?
  • Ce consecinte exista pentru angajatori in ceea ce priveste neplata salariilor? Cum isi pot recupera angajatii sumele cuvenite?
  • Ce trebuie sa faca angajatorii in situatia in care salariatul nu se mai prezinta la munca si nu poate fi contactat?
  • Care ar fi propunerile de imbunatatire in domeniul legislatiei/practicii in domeniul muncii sau in directia digitalizarii?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie este joi, 18 noiembrie. Vorbim despre Contabilitatea pentru PFA, II si IF alaturi de Nicoleta Petean – economist. Daca nu te-ai inscris la eveniment, inca o mai poti face.

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *