Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

SmartBill Conta Testimonial – FiscontServ

testimonial-conta

Cel mai mult ne bucura sa aflam ca utilizatorii SmartBill sunt multumiti de experienta cu programele noastre! Avem placerea de a va prezenta in aceste articole cativa dintre utilizatorii SmartBill Conta si ceea ce au de povestit despre interactiunea cu programul nostru de contabilitate. In episodul de azi Florida Dobre, de la FiscontServ ne povesteste despre experienta lor cu SmartBill Conta. Multumim ca ne-ati ales 🙂

„Buna, numele meu este Florida Dobre, sunt expert contabil de 20 de ani. Practic aceasta meserie din pasiune. In fiecare zi sper ca prin efortul meu clientii sa fie din ce in ce mai multumiti.
De ce SmartBill Conta? Din curiozitate.
Am vrut sa aflu cu ce vine nou, care este abordarea echipei din spatele acestui program. Cunosteam SmartBill, mai exact modulul de Facturare si Gestiune, pe care il utilizeaza atat FiscontServ, cat si o parte importanta din portofoliul societatii de clienti.
Am stiut de la inceput ca este un program tanar, in continua dezvoltare si am considerat ca este prudent sa-l testez pe o societate sau doua, sa ma asigur ca pot sa conduc contabilitatea acelor societati alese la standarde profesionale. Am facut acest lucru si m-a surprins placut ceea ce am descoperit. Nu numai ca se asigura o evidenta completa si la standarde profesionale, dar timpul alocat acestei actiuni este semnificativ redus. 
Pentru activitatea financiara, un alt plus, partea de salarizare din SmartBill Conta, este ajutor real atat in activitatea de gestionare a salariatilor din punct de vedere al resurselor umane, cat si partea de calcul salarii din perspectiva financiara.
Marele plus al SmartBill Conta este sincronizarea informatiilor, documentelor din modulul de Facturare si Gestiune. Clientii care lucreaza cu acest modul isi emit documentele utilizandu-l, iar noi in contabilitate avem informatia in timp real. 
Pentru partea de fiscalitate, ajutorul real este modulul ManagerConta, care gestioneaza declaratiile fiscale si relatia cu ANAF din perspectiva noastra, a profesionistilor, in sensul administrarii declaratiilor fiscale, gestionarii termenelor legale, al formularisticii care se actualizeaza in conformitate cu legislatia aplicabila si relatia cu Spatiul Privat Virtual.
Un aspect important de evidentiat este cel al asigurarii suportului. Echipa de suport este mereu acolo, online si pe ail, gasim raspunsurile in timp util pentru toate sugestiile sau problemele pe care le intampinam in utilizarea aplicatiei.
Si nu in ultimul rand, ca profesionist imi doresc sa ajung sa lucrez exclusiv utilizand SmartBill Conta. As dori sa fac o recomandare, aceea ca echipa de dezvoltare a programului sa ia in considerare importul de baze de date create cu alte aplicatii. 
Si inca un aspect foarte important, faptul ca poti lucra de oriunde. Daca ai acces la internet, ai acces la bazele de date.
Voi continua sa utilizez SmartBill Conta. Pe mine m-a convins si recomand colegilor mei, profesionisti contabili, utilizarea acestei aplicatii.

Daca sunteti utilizatori SmartBill Conta si doriti sa faceti parte din proiectul nostru de testimoniale video, va rugam sa ne scrieti pe mail la adresa miruna.ursache@smartbill.ro.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *