Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Conta

Webinar GRATUIT SmartBill Conta!

Webinar SmartBill Conta

Esti contabil sau ai firma de contabilitate? Gestionezi obligatiile declarative si fiscale ale mai multor clienti/ Ai auzit de SmartBill Conta sau de ManagerConta si iti doresti sa afli mai multe lucruri despre aceste programe? Poate ca-l folosesti deja pe unul dintre acestea si ai intrebari pe care nu ai avut inca ocazia sa le adresezi. Nu ai auzit niciodata de noi? In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, avem convingerea ca acest webinar de contabilitate iti va fi de folos.

Fie ca faci parte din comunitatea SmartBill si te-ai asigurat ca viziunea noastra iti corespunde sau esti pur si simplu o persoana curioasa, acest webinar a fost conceput sa raspunda intrebarilor tale, in asa fel incat sa te poti convinge ca SmartBill Conta a ajuns la maturitate si poate satisface complexitatea aspectelor fiscale si contabile ale clientilor tai.

Pentru ca stim cat de dificil de administrat este activitatea contabila, am completat programul cu un modul destinat imbunatatirii acesteia, care functioneaza pentru toti clientii, indiferent de softul de conta folosit. Este vorba despre ManagerConta si permite, printre altele, semnarea electronica si depunerea a peste 20 de tipuri de declaratii printr-un singur click, obtinerea recipiselor si printarea lor si a declaratiilor depuse, parametrarea declaratiilor, obtinerea automata a Fiselor ROL, prelucrarea lor automata si obtinerea unui rezumat in format Excel, obtinerea notificarilor si somatiilor din SPV etc.

SmartBill Conta, completat de ManagerConta, reprezinta o adevarata schimbare de paradigma, un salt in viitor pe care orice contabil ar trebui sa il faca.

Acest webinar este sustinut de Alex Leca, expertul din spatele unui produs unic pe piata din Romania.

Inscrie-te acum si fa si tu acel pas intr-un viitor mai simplu si mai linistit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *