Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actualBusiness Know-How

Vanzarea online a voucherelor emise cu SmartBill

Vouchere online

In aceasta perioada marcata de vesti care mai de care mai ingrijoratoare, incercam sa venim in sprijinul clientilor nostri, iar cea mai noua functionalitate din aplicatie permite antreprenorilor sa emita vouchere si sa vanda in avans produse sau servicii (daca doresc, cu discounturi), pentru a a-si asigura un venit in prezent, imediat, urmand ca acele comenzi aferente voucherelor comercializate sa fie onorate in momentul in care acest lucru va redeveni posibil.

Functionalitatea a cunoscut un upgrade foarte util, permitand astfel ca vanzarea de vouchere sa devina, in mare parte, un proces autonom, care necesita interventii minime din partea utilizatorilor, odata ce au fost stabilite tipurile de vouchere pe care clientii lor le pot procura. In anumite conditii, intregul proces, de la comanda si emitere pana la inregistrarea incasarii voucherelor, este complet automatizat. Accesul clientilor la vouchere este acum extrem de facil si nu presupune decat ca ei sa acceseze link-ul care le este pus la dispozitie, fara cont, parola, orar sau orice alt fel de intermediere. Vanzarea de vouchere se poate integra foarte usor in campanii care pot fi create pe diferite platforme online, retele de socializare etc.

Se pastreaza de asemenea un grad foarte mare de flexibilitate in ceea ce priveste tipurile de vouchere.

Cum poti vinde voucherele emise online?

Poti crea modele ale voucherelor pe care vrei sa le pui in vanzare si sa le plasezi pe o platforma online (pusa la dispozitie de SmartBill) la care au acces clientii tai, pe baza unui link generat automat. Pentru fiecare model in parte trebuie stabilite:

  • valoarea
  • perioada de valabilitate
  • discountul (daca doresti aplicarea lui)

Link-ul generat la adaugarea primului voucher poate fi pus la dispozitia clientilor tai, iar acestia pot achizitiona vouchere direct, urmand ca ele sa fie generate automat in contul SmartBill, pe masura ce sunt comandate. Comanda presupune completarea de catre client a datelor de facturare si a celor de contact (pe adresa de email va primi voucherul) si alegerea unei metode de plata din cele care sunt stabilite la configurare.

Voucherele comandate:

  • sunt generate automat cu data de expirare si un cod unic
  • apar in raportul Documente emise > Vouchere cu statutul – Emis, in cazul in care sunt platite de client prin transfer bancar sau Incasat, in cazul in care sunt achitate prin card online
  • sunt trimise automat pe mail clientului, daca sunt achitate cu card online

Daca vrei sa afli mai multe despre noul modul SmartBill, inscrie-te la webinarul dedicat, sustinut de Cristina Boartes, Sales & Customer Experience Manager, Joi, 30 aprilie 2020. Mai multe detalii aici.

Incearca noul modul SmartBill gratuit si genereaza vanzari chiar si in aceasta perioada nefasta pentru mediul de business. Clientii iti pot plati sigur si rapid direct cu cardul sau prin transfer bancar! Treaba ta este sa te gandesti ce ai putea vinde in avans. Fii creativ si lasa-ne sa te ajutam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *