Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

SmartBill se alatura Vreau Online, cea mai mare alianta din Romania pentru digitalizarea producatorilor

Vreau online

Marile evenimente din istoria lumii aduc cu ele schimbari ireversibile, unele cu efect imediat, altele ce se produc usor, in timp, dezvaluindu-si treptat consecintele pe care specialistii le vor analiza in mod corect si complet chiar si zeci de ani mai tarziu. Pandemia generata de Covid-19 a adus o serie de astfel de schimbari, multe dintre acestea urmand sa prinda contur in urmatoarea perioada, la fel cum a accelerat ritmul de dezvoltare a altor schimbari, asa cum este cazul digitalizarii. 

Evolutia constanta a tehnologiei ne imbunatateste atat viata, cat si modul in care ne gestionam afacerile. Tehnologia a deschis orizonturi care nu ar fi putut fi nici macar visate in urma cu doar cateva decenii, iar antreprenorii sunt acesti minunati early adopters, primii la a experimenta si testa noi modele de business, noi aplicatii, strategii de vanzari si marketing, cu o conditie: adoptarea digitalizarii.

Exista insa multi antreprenori care nu au resursele sau cunostintele necesare digitalizarii, iar aici intervine acest proiect atat de util lor: Vreau Online reprezinta o initiativa lansata de Bluegento impreuna cu 20 de companii specializate in solutii de digitalizare, formand astfel cea mai mare alianta pentru digitalizarea producatorilor din Romania. Furnizori cu experienta si instrumente integrate vor lucra impreuna in scopul de a accelera digitalizarea acelor companii care au cea mai mare nevoie, facilitandu-le astfel accesul la o crestere rapida si o piata larga de desfacere.

Programul Vreau Online se adreseaza acelor producatori romani (cod CAEN de producator) cu peste un an vechime in activitate, care realizeaza o cifra de afaceri de cel putin 2 milioane de lei, au minim 10 angajati si un membru al echipei care se va dedica administrarii procesului de digitalizare.

Inscrierea in program se poate face pana la data de 1 august. Ulterior, va avea loc etapa de analiza si selectie, producatorii find apoi informati daca au fost alesi sa faca parte sau nu din programul de accelerare. Producatorii selectati vor avea ocazia de a colabora astfel cu cei mai mari furnizori de solutii digitale din Romania, primind beneficia de pana la 5000 EUR fiecare sub forma de reduceri, solutii, consultanta sau cursuri.

La SmartBill suntem onorati si mandri sa facem parte din acest proiect generos si sa putem contribui la digitalizarea acelor producatori care vor fi alesi sa faca parte din program, alaturi de Bluegento si Banca Transilvania, Amazon Web Services, Zento, MXHost, Fan Curier, Frisbo, Innoship, Planograma, KFactory, Retargeting, Legal Proof, SMSO, Vivre, Dendrio, De Klausen, News Man, Pluriva, Zea si UCMS Group.

Daca esti producator si esti pregatit pentru accelerare, aplica pe platforma Vreau Online, pana la 1 august 2021!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *