Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Customer Succes/Stories

16 ani de SmartBill

SmartBill 16 ani

Adolescenta este una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, cand totul este la superlativ: cei mai buni prieteni, cele mai albe nopti, cea mai mare iubire, cele mai grele examene, cei mai enervanti parinti. Dar adolescenta mai are o caracteristica absolut minunata: ne ajuta sa visam fara limite.

Pe 13 aprilie 2023 SmartBill implineste 16 ani, iar adolescenta acestui business vine sa dea viata celor mai frumoase visuri. Primii ani, cei mai grei de altfel, cu provocarile si dificultatile ce ii caracterizeaza au trecut, punand bazele unei afaceri stabile, puternice, construita pe increderea celor care ne sunt alaturi – clienti, parteneri, echipa.

Privind restrospectiv, putem spune ca SmartBill a fost de la bun inceput usor atipic: s-a nascut in 2007, intr-o camera de camin din Sibiu, unde 3 studenti cu spirit antreprenorial au creat un program de facturare online ce urma sa revolutioneze modul in care micii antreprenori si IMM-urile isi gestioneaza afacerile. Astazi, dupa 16 ani de activitate, SmartBill este una dintre cele mai cunoscute si apreciate solutii de facturare si gestiune a stocurilor din Romania, avand peste 85 000 de utilizatori si reprezentand de fapt un adevarat ecosistem de business in care orice afacere isi gaseste locul.

De-a lungul anilor, SmartBill a crescut frumos, adaugand noi functionalitati si module, integrandu-se cu diferite platforme si servicii (precum platformele de e-commerce si procesarea platilor online) si implementand cu strictete toate actualizarile legislative relevante. Reamintim aici de SmartBill Conta si ManagerConta, programe dedicate contabililor ce au ca scop sa le simplifice activitatea. 

Folosit de antreprenori si IMM-uri din diverse domenii, de la servicii la retail, programul este apreciat in special pentru stabilitatea sa, pentru accesibilitatea facila si prietenoasa, flexibilitatea si suportul tehnic de inalta calitate. 

Printre cele mai importante integrari din ultima perioada se numara cele cu RO e-Factura si RO e-Transport (ambele facand parte din programul national de digitalizare), realizate ca la carte, cu strictete si respectand intocmai standardele impuse de autoritati. Urmeaza in curand si finalizarea implementarii SAF-T, o alta dovada ca SmartBill ramane conectat la toate actualizarile legislative, asigurandu-ne astfel ca nicio modificare legala nu ii ia prin surprindere pe clientii nostri.

Visator ca orice adolescent de 16 ani care se respecta, SmartBill isi propune sa continue sa inoveze si sa-si imbunatateasca serviciile, prin dezvoltarea de noi functionalitati si integrari cu alte platforme si servicii, totul in scopul de a le face antreprenorilor din Romania viata mai usoara si placuta.

SmartBill a reusit sa se transforme dintr-o simpla aplicatie de facturare intr-un instrument complet de gestionare a afacerilor, ajutand mii de antreprenori si IMM-uri sa-si optimizeze procesele si sa-si creasca eficienta. Astazi ii spunem si ne spunem “La multi ani!” si o adolescenta frumoasa in continuare!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

12 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *