Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actualConta

Webinar e-Factura – Certificatul digital calificat

Webinar SmartBill

Saptamana aceasta am avut un nou webinar live in care am continuat discutia despre e-Factura, sistemul national de facturare electronica. Am discutat despre Certificatul digital calificat alaturi de Cosmin Nae – Account Manager certSIGN si Robert Cazan – Partner Account Manager CertSIGN. Compania certSIGN este una dintre companiile care ofera servicii de incredere eIDAS: semnatura electronica, marcare temporala sau sigiliu electronic si nu numai.

Am aflat din webinar faptul ca firmele care doresc sa isi autorizeze contul SmartBill in SPV pentru e-Factura, pot sa apeleze la contabil sau sa isi achizitioneze un certificat digital calificat si sa faca singuri autorizarea.

Printre intrebarile adresate invitatilor amintim:

  • Ce este un certificatul digital calificat?
  • Cine are nevoie de un certificat digital calificat?
  • Cum se obtine acesta, care sunt pasii?
  • După ce am achizitionat certificatul digital calificat, ce trebuie sa facem pentru a ne autoriza in SPV?
  • La ce este util unui antreprenor certificatul digital calificat, in afara de emiterea facturilor in e-Factura?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, poti urmari inregistrarea mai jos:

Inregistrarile de la webinarile trecute le gasesti aici. Urmeaza si alte discutii pe subiectul e-Factura. Te invitam sa te inscrii in lista noastra pentru a ramane la curent cu evenimentele noastre pe acest subiect.

Te invitam sa urmaresti episoadele seriei Prima mea afacere sau Pastila de contabilitate? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *