Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Facturare si GestiuneProgramele SmartBill

Afaceri fara stres cu noua sectiune din SmartBill – Date din conta

Date conta SmartBill

Drumul unui antreprenor este unul dificil, de cele mai multe ori, presarat cu provocari, dezamagiri, satisfactii, bucurii. Zilele acestuia sunt lungi, agitate si marcate de incertitudine, iar grijile lui sunt cel mai adesea fondate: cum sa isi creasca vanzarile, care sunt datoriile pe care le are in orice moment, cat de sanatoasa este afacerea lui si cum evolueaza aceasta. Toate aceste lucruri au un cost de timp ridicat.

Aici intervine Date din Conta, cea mai recenta functionalitate SmartBill, care permite utilizatorilor sa acceseze extrem de rapid raportarile contabile aferente activitatii pe care o desfasoara, documentele salariale si pe cele care sunt transmise de catre ANAF (prin intermediul SPV). Astfel, antreprenorii pot afla rapid veniturile si cheltuielile lunare, profitul cumulat, clientii neincasati sau furnizorii neplatiti, statele de salarii si fluturasii sau impozitele si contributiile datorate.

Cum se intampla acest lucru?

Contabilul care utilizeaza SmartBill Manager Conta trimite automat documentele contabile, dar si un Rezumat lunar care contine indicatorii operationali principali, prezentati in mod simplu. In plus, impreuna cu aceste documente poate include chiar si comentarii sau atentionari pentru antreprenor.

Ce alte avantaje aduce noua sectiune?

De acum, antreprenorii au posibilitatea de a emite singuri adeverintele aferente salariatilor, fara a mai apela la contabil. Datele din adeverinte se vor prelua automat din statele de plata trimise de catre contabil.

Daca te-am convins, incearca si tu gratuit programele noastre: Facturare, Gestiune sau invita-ti contabilul sa foloseasca SmartBill Conta pentru ca impreuna sa castigati timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *