Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actual

9 motive pentru care sa alegi e-Factura cu SmartBill

e-factura cu smartbilll

1. Este usor!

Trimiterea unei e-Facturi se face efectiv printr-un simplu click! Integrarea cu sistemul de facturare electronica RO e-Factura s-a facut in asa fel, incat antreprenorii sa nu perceapa in vreun fel aceasta obligatie ca fiind problematica sau dificila. Un click si e-Factura ta ajunge la ANAF.

2. Este sigur!

Se investesc foarte multi bani in securitatea ecosistemului SmartBill, tocmai pentru ca datele antreprenorilor sa fie in siguranta deplina. Si sunt, mai sigure in SmartBill decat in PC-ul de pe care lucrezi.

3. Integrarea cu e-Factura a fost facuta ca la carte

Implementarea e-Factura s-a facut etapizat, incepand cu 1 aprilie 2022, iar echipele de dezvoltare a produsului de la SmartBill s-au asigurat ca integrarea cu RO e-Factura respecta cu strictete standardul impus de autoritati.

4. Programul este stabil si nu te lasa cand iti este lumea mai draga!

Unul dintre cele mai importante aspecte ce tin de un program gazduit in Cloud, asa cum este SmartBill, il reprezinta stabilitatea, adica functionarea sa continua la parametri optimi, fara blocaje si intreruperi (sau ceea ce in limbaj tehnic se numeste downtime), iar SmartBill este o solutie stabila, pe care antreprenorii se pot baza.

5. SmartBill inseamna Visma 

SmartBill face parte din grupul Visma, un gigant norvegian, cel mai mare furnizor de solutii software in cloud pentru firme din Europa. Amploarea companiei reprezinta de fapt pentru utilizatorii SmartBill garantia unei experiente impresionante in domeniu, a unor echipe puternice care pot oricand interveni la nevoie si a unei reputatii la nivel international greu de egalat.

6. 100 000 de afaceri folosesc deja SmartBill!

Un numar impresionant de afaceri din Romania folosesc deja SmartBill si vor transmite facturile prin e-Factura cu SmartBill. Este o dovada de netagaduit a increderii si loialitatii utilizatorilor SmartBill.

7. Rata de validare a e-Facturilor este de 99,9%

Orice facture trimisa prin e-Factura ajunge prin intermediul SPV la ANAF, unde este verificata de validatorul ANAF ca respecta standardul impus de autoritati. Facturile trimise prin e-Factura de la SmartBill au o rata de validare de aproape 100%, un numar impresionant!

8. Ai o echipa de Customer Care alaturi de tine!

Peste 30 de specialisti sunt alaturi de antreprenorii care folosesc SmartBill, acordandu-le sprijin si asistenta atuncin cand au nevoie. Este vorba despre oameni, ca tine si ca mine, care stiu sa asculte si sa ajute, un aspect deloc de neglijat!

9. SmartBill are aproape 17 ani, lider pe piata solutiilor de facturare!

Este una dintre cele mai stabile si longevive solutii de pe piata, standardul in facturare, lider incontestabil. Alege sa fii alaturi de cei mai buni!

Costa cat o jumatate de pizza!

Toate acestea la un pret lunar peste masura de decent, pe care orice antreprenor si-l permite. 

Hai si tu in SmartBill!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *