Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

e-Factura in SmartBill – intrebari frecvente – Antreprenoriat pe bune

e-Factura SmartBill

Antreprenoriat pe bune este un proiect de continut video menit sa ofere informatii clare si relevante pentru mediul de business din Romania, sa risipeasca indoielile si sa le permita celor care ne urmaresc sa adreseze intrebari invitatilor nostri. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru antreprenori despre ce, cum si de ce sa facem pentru a ne creste afacerea.

Saptamana aceasta am raspuns unora dintre cele mai intalnite intrebari despre e-Factura in SmartBill. Invitatul nostru a fost Alex Leca –Product ManagerSmartBill

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie va fi despre e-Transport – obligatii si mecanism. Pe data de 29 februarie il avem invitat pe Eduard Paun manager Contapro. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.

Vrei sa revezi toate episoadele seriei Antreprenoriat pe bune? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Antreprenoriat pe bune pe Spotify.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *