Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actual

Analizeaza noile modificari fiscale la primele seminare TaxEU Forum din Cluj-Napoca

taxeu forum cluj-napoca

Companii renumite de consultanta fiscala vor sustine pe 29 februarie, pentru prima data in Cluj-Napoca, 4 seminare specializate in cadrul TaxEU Forum, cel mai mare eveniment de legislatie si fiscalitate. 

Specialisti cu experienta vor urca pe scena de la Radisson Blu Hotel si vor aduce raspunsuri la problemele generate de legislatia in vigoare de la inceputul anului, dar si solutii concrete pentru adaptarea contribuabililor la noile schimbari din mediul fiscal.

Timp de o zi, participantii vor avea ocazia sa analizeze spete actuale alaturi de profesionisti de top si sa descopere noi modalitati de acomodare a noilor reglementari, pentru a asigura in continuare stabilitatea si cresterea economica a companiilor.

Subiectele abordate se vor axa pe impactul modificarilor recente din mediul economic, recomandari practice si studii de caz aplicate, vorbitorii invitati oferind 

un pachet complet de informatii actualizate. 

Prima editie a seminarelor TaxEU Forum din Cluj-Napoca va aborda teme fiscale precum:

Tipologia inspectiilor fiscale si a litigiilor fiscale in anul 2024

JOI, 29 FEBRUARIE, 9:00-11:30

Seminar sustinut de NNDKP

Tranzactiile intra-group

JOI, 29 FEBRUARIE, 9:00-11:30

Seminar sustinut de TPA Romania

Control fiscal, cazuri si necazuri in cadrul celor 5 tipuri de control fiscal, preventie versus dispute aparute in timpul controlului

JOI, 29 FEBRUARIE, 12:30-15:00

Seminar sustinut de Crowe Romania

Reforma fiscala in Romania. Modificari legislative aplicabile din 2024 persoanelor fizice, cu impact din punct de vedere fiscal.

JOI, 29 FEBRUARIE, 12:30-15:00

Seminar sustinut de RSM Romania

Subiectele discutate in cadrul seminarelor vor fi prezentate de: 

– Ciprian Paun (Partener si Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca)

– Daniel Hadar (Director Taxe, NNDKP Cluj-Napoca)

– Sorana Cernea (Managing Partner, TPA Romania)

– Georgeta Baciu (Accounting Manager, TPA Romania)

– Claudia Buliga (Tax Director, TPA Romania)

– Alexandru Pop (Tax Manager, TPA Romania)

– Mitel Spataru (Tax Partner, Crowe Romania)

– Cristiana Oprea (Senior Tax Manager, Crowe Romania)

– Mihai Erculescu (Tax Manager, Crowe Romania)

– Aurelia Pisiceanu (Senior Tax Consultant, Crowe Romania)

– Doina Georgescu (Head of Tax, RSM Romania)

– Adrian Serban (Partner, Tax, RSM Romania)

– Oana Tanase (Constantin) (Partner, Tax, RSM Romania)

In prima zi a evenimentului, pe 28 februarie, va avea loc conferinta TaxEU Forum Cluj-Napoca, unde experti reputati in fiscalitate si reprezentanti ai autoritatilor fiscale vor dezbate ultimele modificari legislative si efectele acestora asupra mediului de afaceri. Cele 3 sesiuni de conferinta vor aduce in prim-plan noile prevederi din Codul Fiscal si schimbarile de paradigma in fiscalitate aduse de noul an, oferind o perspectiva de ansamblu asupra reglementarilor recente. 

Mai multe detalii despre vorbitori, agenda si inscrieri sunt disponibile pe www.taxeu.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre TaxEU Forum, va invitam sa urmariti pagina oficiala de Facebookevenimentul creat special, dar si pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Cluj-Napoca este organizat de Evensys in parteneriat cu NNDKP, TaxHouse-Taxand RomaniaRSM RomaniaTPA RomaniaCrowe Romania.

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *