Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
#actualFacturare si Gestiune

Sistemul e-Factura devine obligatoriu la 1 ianuarie 2024

e-Factura

A fost anuntat oficial: incepand cu data de 1 ianuarie 2024, sistemul national de facturare electronica e-Factura va putea fi aplicat generalizat pentru intreg mediul de business din Romania.

Ce inseamna acest lucru pentru tine? Ei bine, depinde cine esti: daca esti unul dintre acei antreprenori pentru care obligativitatea e-Factura s-a nascut in 2022, atunci nimic nu se schimba. Daca insa nu ai auzit pana astazi de acest sistem, a venit momentul sa te informezi si sa te pregatesti corespunzator.

Sistemul national de facturare electronica e-Factura consta in respectarea unui standard de facturare transmis de autoritatile fiscal sub forma unui XML. Antreprenorii pot alege sa il completeze folosind instructiunile publicate pe site-ul ANAF sau pot opta pentru un soft de facturare ce se integreaza cu e-Factura si ii scapa de aceasta sarcina complicata si consumatoare de timp.

Cu SmartBill, e-Factura poate fi transmisa efectiv printr-un click, iar rata de validare a e-Facturilor este de 99,8%. Practic, efortul tau este absolut nesemnificativ, iar transmiterea e-Facturii catre ANAF se face rapid si, mai ales, corect.

Te invit sa citesti mai multe despre integrarea e-Factura realizata de echipa SmartBill, pentru a intelege ca nu toate integrarile sunt la fel si la ce sa fii atent atunci cand alegi un soft de facturare.

Cu SmartBill totul este mult mai simplu si esti pregatit pentru implementarea e-Factura la nivel de intreg mediu de business!

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *