Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Beneficiile facturarii online – Povestea designer-ului istet #povestiSmart

program de facturare online

O stim si noi, facturarea online nu este unul dintre cele mai amuzante subiecte. Pentru a explica intr-un mod mai placut care sunt beneficiile acesteia, ne-am hotarat sa folosim unele dintre cele mai intalnite intrebari pe care le primim din partea celor care inca nu folosesc facturarea online si sa le transformam intr-o serie de 7 povesti fictive. Atentie! Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatoare!

Matei este graphic designer si si-a inceput activitatea de freelancer la inceputul anului. De atunci a reusit sa semneze cateva contracte pe care le-a onorat cu succes.

program de facturare online

 

Una dintre problemele pe care le intampina Matei in acest moment este ca trebuie sa gaseasca de fiecare data clienti si proiecte noi, pentru a putea continua sa lucreze pe cont propriu si sa-si asigure un venit rezonabil. Dar timpul pe care il pierde cu diverse activitati administrative il impiedica sa puna la punct o strategie de dezvoltare care sa il ajute sa creasca, lucru ce l-a motivat pe Matei sa inceapa sa caute modalitati de a-si optimiza operatiunile.

Prietenii i-au sarit in ajutor cu tot felul de idei, dar printre cele mai interesante a fost aceea de a utiliza un program de facturare online. Bine, dar eu nu am o afacere mare, nu emit prea multe facturi!, ezita Matei de fiecare data cand aceasta conversatie avea loc.

program de facturare online

Si totusi… Dupa ce a analizat situatia, el a decis sa foloseasca totusi un program de facturare online. Iar acum a venit randul lui sa recomande aceasta solutie de facturare in pas cu vremurile si argumentele pe care le aduce sunt de necombatut: Stiu ca nu emiti multe facturi, nici eu nu o fac, dar gandeste-te ca indiferent cate facturi emiti, conteaza totusi sa le poti emite de oriunde te-ai afla, la o terasa la mare, blocat in trafic sau din vacanta si asta chiar de pe telefonul mobil!

Eu am o fire de artist si mi se mai intampla sa uit, asa ca daca eram plecat pe undeva si uitam sa facturez inainte de a pleca, nu eram nici platit! In plus, un program de facturare online are mai multe versiuni, o poti alege pe cea care ti se potriveste tie cel mai bine, in functie de numarul de facturi emise si de numarul de utilizatori. Ca sa nu mai zic ca toate informatiile tale sunt stocate in siguranta in Cloud, neexistand riscul de a se pierde daca se intampla ceva cu laptopul tau si sunt centralizate in mod automat, ceea ce inseamna ca le poti accesa rapid oricand ai nevoie!

Matei este acum linistit, a castigat timp pretios pe care-l foloseste in scopul de a-si mari numarul de clienti si a se promova in mod eficient in online, citeste mult si eforturile sale incep sa dea rezultate! Si toate astea se datoreaza, printre altele, optimizarii activitatilor de facturare!

Povestile smart sunt abia la inceput. Daca ti-a placut cea a lui Matei si te-a ajutat sa intelegi de ce facturarea online poate fi extrem de utila chiar si in cazul unei afaceri mici, iti recomandam sa citesti si povestea lui nea Costel de la scara 3, unde vei afla ce se poate intampla atunci cand un antreprenor opteaza pentru un program de facturare gratuit. 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *