Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland: Iulia – un consultant de vanzari destoinic si vesel

iulia

In ultimul articol despre colegii nostri minunati din SmartBill am vorbit despre Andreea, Customer Support Representative in compania nostra. De aceasta data va invitam sa faceti cunostinta cu Iulia, zisa si Julie, Consultant vanzari in cadrul echipei noastre.

Julie este deja de aproape 3 ani in SmartBill si una dintre cele mai sufletiste si empatice colege. Asadar, sa nu te mire daca atunci cand ti-e lumea mai draga, te trezesti cu un biletel de incurajare pe birou, sau o ciocolatica ce poarta numele tau pe ea. Adora sa citeasca, ii plac animalutele mici si galagioase si….ROZUL.

A ajuns la SmartBill dintr-un impuls,  plictisita de ce facea inainte si dorindu-si o schimbare radicala. Si a avut-o. Restul e istorie.

Julie gaseste cu intelepciune fericirea in lucrurile simple, cum ar fi o zi insorita, ceva dulce si o melodie faina.

Dar haideti sa o lasam si pe ea sa ne spuna cateva cuvinte:

Felul in care ma simt eu la munca poate fi exprimat printr-un citat:” Iubeste ceea ce faci, si fa ceea ce iubesti”. Este unul universal in care ma regasesc si in care cred. Si mai cred ca munca, perseverenta si pasiunea sunt elemente care aduc rezultate intregii echipe. 

Situatiile de stres, situatiile limita sunt de fapt cele care te scot din zona de confort si cele care te ajuta sa te autodepasesti. De asemenea, cred cu tarie ca when nothing goes right…go left  Mereu exista solutii si oameni care sa te ajute sa treci peste cu brio.

Draga noastra Iulia, sa stii ca ne bucuram ca stelele s-au aliniat si ai ajuns la noi! Vocea ta atat de plina de caldura si calm este molipsitoare. Speram sa ramai mereu cum esti, pentru ca esti minunata!

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *