Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Customer Succes/Stories

Povesti din Smartbilland: Florentina Radu, Senior Account Manager in echipa de vanzari

testimonial-smartbill

Flori, cum este alintata de noi toti, este acel om pe care iti doresti sa il ai alaturi tot timpul. Te va molipsi cu veselia ei fara margini, iti va sari in ajutor daca ai nevoie de ceva, te va asculta si te va incuraja ca o sora mai mare. Este un profesionist exemplar, pe care clientii stiu ca pot conta si in sfaturile careia au incredere deplina. Flori vorbeste in dulcele grai moldovenesc, iar curatenia sufletului ei ne face zilele mai senine si mai frumoase, oricat de grele ne-ar fi.

Aceasta este povestea ei.

Am fost odata ca niciodata, ca daca nu as fi, n-as mai povesti.

Am fost odata obosita si neimplinita pe plan profesional si treceam din pagina in pagina pe net pana am gasit anuntul de angajare de la SmartBill. Si era tare ochios, asa ca imediat am aplicat. Si asta mi-a schimbat viata pentru totdeauna. 

Sunt aproape 4 ani de cand am poposit in Smartbilland si, ca fiecare erou de poveste, am avut de depasit obstacole si am avut de invatat o multime de lucruri. As putea spune ca m-am demontat bucata cu bucata si ca m-am reinventat. Si a meritat intru totul, pentru ca, pe parcurs, am primit mai mult decat m-am asteptat.

Interactiunile zilnice cu utilizatorii nostri si povestile lor contribuie la povestea mea, iar in incercarea de a gasi solutii pentru ei, gasesc fara sa vreau solutii pentru mine. 

Iubesc ceea ce fac si oamenii cu care fac asta. Suntem o echipa, o familie si viata e mult mai usoara cand ai asa un back-up fain. Impartasim multe lucruri impreuna, de la pasiunea pentru animalute (avem pisici, catei, pasari) pana la pasiunea pentru citit (ca doar avem abonament la Bookster) si de la dependenta de Aurica (nava noastra spatiala de facut cea mai buna cafea) si pana la venerarea lui Jerry (mult adoratul scaun de masaj).

Daca ar fi sa schimb un lucru, acela ar fi unul singur: sa dau timpul inapoi si sa gasesc mai repede anuntul de angajare.

Multumim, Flori, ca ne-ai gasit!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *