Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Fara categorie

Povesti din Smartbilland – Adriana Stoica, omul care are grija de voi

Echipa SmartBill

Orice poveste, mai ales una antreprenoriala, este spusa de oameni – acei oameni pasionati si determinati care iau un vis, il definesc cu istetime prin cifre si strategii, il imbraca in haine frumoase de brand, il impartasesc cu cei din jur si il cresc cu grija, blandete si suflet.

Oamenii care spun povestea SmartBill sunt extraordinari si din cand in cand ii aducem aici, sub luminile metaforice ale reflectoarelor din online, sa ii cunoasteti si voi. Seria povestilor oamenilor din spatele povestii SmartBill continua cu cea a Adrianei Stoica, Team Leader al echipei de Customer Care.

Dar sa o lasam mai bine pe ea sa ne-o spuna.

„Acum 4 ani am batut si eu la usa SmartBill. Imi amintesc ca si cum s-ar fi intamplat ieri, pentru ca mi se intampla din ce in ce mai rar sa fiu impresionata. Am avut emotii la interviu, imi doream foarte mult sa fac echipa cu oamenii smart de care auzeam din ce in ce mai des in jurul meu. Am fost primita cu foarte multa caldura si am avut parte de un interviu “ altfel”. Pentru ca oamenii din SmartBill sunt calzi, sunt empatici, sunt destepti.

SmartBill iti ofera posibilitatea sa te dezvolti, sa fii creativ, sa iti alegi propriul loc in companie pe care sa ti-l aranjezi asa cum iti place tie.

Daca as mai avea ocazia, as repeta interviul cu ei :).”

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *