Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Customer Succes/Stories

Povesti din Smartbilland – Emilia, colega noastra gata intotdeauna sa iti sara in ajutor

Testimoniale angajati SmartBill

In spatele fiecarui brand de succes sta o echipa grozava. Tocmai de aceea si noi suntem mandri cu echipa SmartBill, motiv pentru care am initiat aceasta serie de povesti ale oamenilor frumosi care lucreaza cu noi. Ca sa vezi si tu cum e in papucii unui angajat SmartBill.

Azi este despre colega noastra Emilia.

Povestea mea??? Nu! Nu imi place sa vorbesc despre mine. Nu am inclinatii de povestitor! Mi-ar placea mai degraba sa aflu parerea sincera despre mine a celor din jurul meu, sa pot imbunatati ceva in comportament, gandire, atitudine fata de ei. Stiu ca nu-s perfecta! (desi recunosc, mi-ar placea sa fiu). De fapt, nimeni nu e! Imi place sa fac lucrurile cat pot eu de bine sau daca nu am starea necesara…deloc! Imi place sa ajut! Enorm! Oricand, oriunde, oricum! Daca intotdeauna mi-ar sta in putere, as face-o si mai des. E un sentiment extraordinar sa stiu ca am facut o persoana fericita, multumita (chiar si pentru moment) sau cu atat mai mult, daca i-am luat o povara grea de pe umeri. Din punctul meu de vedere ma simt mult mai confortabil sa daruiesc oamenilor ceva, decat sa primesc.

Nu stiu cat de importanta este misiunea mea in SmartBill, dar stiu ca SmartBill este extrem de important pentru mine.

Nu ma consider o persoana norocoasa, insa de multe ori realizez ca sunt, pentru ca am o familie minunata, pentru ca suntem sanatosi si pentru ca va am pe voi, colegii de la SmartBill, inteligenti, educati, rabdatori, dornici sa ajute, plini de initiative, veseli, amuzanti, simpatici foc, iar atmosfera creata de voi la birou este una calda, armonioasa, de familie, lucrul simtit chiar din prima mea zi de lucru. 

Chiar daca va spun rar, sa stiti ca imi lipsiti si ca-mi sunteti tare dragi!

Emilia, iti multumim ca ne-ai ales!

Daca vrei sa citesti si alte testimoniale ale colegilor din SmartBill, urmareste sectiunea Smartbilland. Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *