Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Povesti din Smartbilland – Andreea V. un Customer Support Representative vesel si prietenos

andreea v

Suntem de parere ca in spatele fiecarui brand de succes sta o echipa grozava. Si pentru ca noi ne mandrim cu a noastra, am initiat aceasta serie de povesti ale oamenilor frumosi care lucreaza cu noi. Ca sa vezi si tu cum e in papucii unui angajat SmartBill. Asa, autentic, fara filtre, fara BS.

De data aceasta ti-o prezentam pe Andreea, Customer Support Representative. Andreea este mama ciocolatei de casa. Face cea mai delicioasa, pufoasa si de lins pe degete ciocolata cu arahide, incat nu-i poti rezista indiferent de cura de slabire, detox sau orice alta interdictie alimentara ai avea.

andreea v

Iata ce spun colegii despre Andreea: „E frumoasa, desteapta, devreme acasa, saritoare, un om pe care te poti baza.”

Ce spune Andreea despre jobul ei: „Smart Bill este a doua casa pentru mine, iar colegii mei sunt a doua familie. Petrecem mult timp impreuna intr-un mod productiv, dar relaxant. Ma regasesc in aceasta echipa, fara doar si poate!”

Porecla Andreei: V. Da, nu e o greseala de typo šŸ™‚ noi chiar ii spunem V.

Ce ii poate readuce zambetul pe buze in zilele proaste: sa se uite la poze cu sotul, sau oamenii dragi din jurul ei.

andreea v

Cum a ajuns la Smart Bill: accidental, vazand un anunt pe Bestjobs, cochetand cu ideea de a face o reorientare in cariera.

andreea v

Ce inseamna pentru Andreea sa fie Customer Support Representative in Smart Bill:

„Jobul de Customer Support Representative este o reala provocare pentru mine. Fiecare zi este diferita, iar interactiunile cu utilizatorii ma ajuta in dezvoltarea personala atat prin acumularea cunostintelor noi, dar mai mult decat atat, si pentru ca am invatat sa ascult, sa fiu atenta la detalii, sa empatizez mai usor cu oamenii din jurul meu.”

Ce mesaj ai transmite unei persoane interesate sa iti devina coleg/a: „Cred ca zicala „Cine se aseamana, se aduna!” se potriveste de minune echipei SmartBill. Daca isi doreste o echipa faina, noi asteptam cu drag oameni faini!”

Andreea, sa stii ca si noi te iubim. Si suntem mandri nevoie mare sa te avem alaturi!

Daca esti in cautarea unui job si iti place de noi, arunca un ochi pe pagina noastra de Cariere, poate gasesti ceva ce ti se potriveste. Suntem mereu in cautare de colegi faini :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *