Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Business sustenabil – prioritate zero

Business sustenabil

Discutam din ce in ce mai mult in ultimele decade si pe buna dreptate despre sustenabilitate, impactul actiunii omului asupra mediului, tendinte si scenarii apocaliptice. Din discutie in discutie iata ca a venit cu adevarat cel de-al 12-lea ceas, momentul sa ne trezim si sa analizam cu sinceritate unde gresim, ce putem indrepta si la ce suntem pregatiti sa renuntam.

O astfel de analiza personala este desigur utila la nivel individual, national, insa si la nivel de business. Si ajungem astfel intr-o zona sensibila, unde punem in balanta impactul mediului de afaceri asupra mediului si privim cu un alt ochi, unul critic si sever, modelele de business adoptate de antreprenori.

Printre acestea se numara si comertul online. Industria de e-commerce a capatat o tractiune fara precedent in ultimii ani si tocmai aceasta dimensiune globala impune o serie de adaptari ale operatiunilor de business la realitatea deloc roz a modificarilor climatice. Un articol foarte bine scris despre cum putem desfasura o activitate de e-commerce sustenabila puteti citi pe blogul partenerilor nostri – VTEX.

Ii incurajam pe toti antreprenorii sa se documenteze si sa isi evalueze activitatile de business si impactul pe care acestea le au asupra mediului. Avem astazi luxul de a actiona si de a lua masuri. Hai sa promovam antreprenoriatul responsabil. Incepe astazi, cu afacerea ta!

Testeaza gratuit programele noastre: FacturareGestiune sau Contabilitate si afla mai multe despre cum te ajuta ecosistemul SmartBill sa iti cresti afacerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *