Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Provocarile digitalizarii si impactul e-Factura asupra afacerilor

E-factura- Prima mea afacere

Proiectul Prima mea afacere este menit sa vina in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Saptamana aceasta am vorbit despre provocarile digitalizarii si impactul e-Factura asupra afacerilor cu Vladimir Aninoiu, director Tehnologie in cadrul Departamentului de Consultanta al Deloitte Romania si Raluca Baldea, Partener Servicii Fiscale la Deloitte Romania.

Printre intrebarile adresate invitatilor nostri amintim:

  • Cum sta Romania din perspectiva digitalizarii fata de celelalte tari din UE? Dar la nivel global?
  • Ce impact are digitalizarea asupra unei afaceri, pe termen mediu si lung? Care sunt principalele forte care dicteazs digitalizarea (interne și externe unei companii)?
  • Care sunt principalele provocari intalnite de antreprenorii romani atunci cand demarează procesul de digitalizare? Ce resurse presupune acesta? Ce impact are digitalizarea asupra oamenilor in cadrul unei organizatii? Dar asupra proceselor de lucru? Cine e responsabil de transformarea digitala intr-o firma si ce competente sunt necesare?
  • Cum ar arata un benchmark minim pentru un IMM pentru a se putea considera la un nivel mediu de digitalizare in Romania, azi?
  • Daca ar fi sa facem o comparatie intre digitalizarea sectorului privat versus cel public, care ar fi concluziile la care am ajunge?
  • Cum evaluati e-Factura ca proiect national? Ce parere aveti despre idee versus implementare?
  • Putem vorbi despre industrii care vor fi defavorizate de implementarea e-Factura la nivel national?
  • Putem spune ca digitalizarea evolueaza? Cum anume?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Urmatoarea discutie va fi despre Declaratia unica in 2022: cine, de ce, cum? Pe data de 19 aprilie il avem invitat pe Sergiu Cobirzan, expert contabil si auditor financiar in cadrul Premier Class Audit. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.

Vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *