Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Noile modificari fiscale se discuta la TaxEU Forum 2024

TaxEU Forum 2024

Ne face placere sa anuntam a XVIII-a editie a TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate din Romania, ce va avea loc la JW Marriott Hotel din Bucuresti, pe 8-9 februarie 2024.

Conferinta TaxEUForum se va desfasura in prima zi a evenimentului, pe 8 februarie si va cuprinde 4 sesiuni de prezentari si dezbateri ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul fiscal. Lideri de opinie si experti reputati vor oferi raspunsuri la problemele fiscale cu care se confrunta contribuabilii astazi.

Mai mult, conferinta isi propune sa ofere solutii pentru ca acestia sa se poata adapta mai usor la schimbarile fiscale cauzate de reglementarile noi din legislatie. Efectele ultimelor modificari fiscale asupra mediului de afaceri, analiza noilor prevederi din Codul Fiscal, noutatile privind preturile de transfer si acordarea facilitatilor fiscale, precum si schimbarile de paradigma in abordarea controalelor fiscale sau provocarile privind RO e-Factura sunt doar cateva dintre temele ce vor fi discutate pe scena conferintei TaxEU Forum Bucuresti 2024.

Cea de-a doua zi a evenimentului, 9 februarie, va fi dedicata seminarelor specializate sustinute de catre companii importante de consultanta fiscala, unde participantii vor aprofunda subiectele prin exemple practice si spete actuale.

OFERTA SPECIALA DE PARTICIPARE

Pana pe 22 decembrie 2023, cei care se inregistreaza la noua editie TaxEU Forum Bucuresti beneficiaza de un pret redus prin oferta Early-Bird. Inscrierile sunt deschise si se pot face pe www.taxeu.ro. Asigurati-va din timp locul pentru a profita de oferta speciala. Profesionisti de top vor urca pe scena conferintei TaxEU Forum, dintre care:

– Alex Milcev (Partener, Lider al Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, EYRomania si Moldova)

– Daniel Anghel (Partener Coordonator al Serviciilor Fiscale si Juridice PwC Romania si Presedinte al Consiliului Investitorilor Straini FIC)

– Angela Rosca (Managing Partner, TaxHouse-Taxand Romania)

– Gabriel Biris (Co-Managing Partner, Biris Goran SPARL)

– Dan Manolescu (Presedinte, Camera Consultantilor Fiscali, Tax Partner –Soter & Partners)

– Dragos Doros (Tax Partner, Eversheds Sutherland Romania)

– Mihaela Mitroi (Managing Partner, Global Tax Advise)

– Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant)

– Dan Schwartz (Managing Partner, RSMRomania)

– Anca Grigorescu (Partener, bpv Grigorescu Stefanica)

– Dan Barascu (Head of Tax, Partener, BDORomania)

– Daniela Zar(Partener | FCCA| Membru CCF, TPARomania)

– Mitel Spataru(Tax Partner, Crowe Romania)

– Theodor Artenie (Head of Tax Practice Romania, Noerr)

– Cristian Radulescu (Partner, TaxHouse -Taxand Romania)

Noua editie se va desfasura exclusiv “in persoana”, la Hotel JW Marriott din Bucuresti, iar participarea va fi posibila doar cu prezenta fizica, in sala de conferinta.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre TaxEU Forum, va invitam sa urmariti pagina oficiala de Facebook, evenimentul creat special, dar si pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Bucuresti este organizat de Evensys in parteneriat cu TaxHouse -Taxand Romania, EY Romania, Biris Goran, BDO Romania, PwC Romania, RSM Romania, TPA Romania, bpv Grigorescu Stefanica, Crowe Romania si Noerr.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Usureaza-ti munca cu gestionarea documentelor si castiga timp pretios pentru afacerea ta! Testeaza produsele SmartBill: program facturare, gestiune si contabilitate. Afla din pagina dedicata e-Factura si e-Transport motivele pentru care merita sa alegi SmartBill.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *