Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Intrebari din Domeniu

Pastila de contabilitate – Salarizare in 2022

Pastila de contabilitate

Pastila de contabilitate, proiectul realizat de SmartBill impreuna cu Delia Mircea de la contzilla.ro, isi doreste sa vina in sprijinul contabililor cu informatii utile, atat din domeniul legislativ, cat si prin prezentarea de spete din domeniu, primite direct de la specialistii invitati.

Delia Mircea a avut-o ca invitata pe Raluca Mihaela Nicolae de la RMS Romania si au discutat despre noutatile din salarizare.

Iata mai jos o parte din intrebarile adresate invitatei noastre:

  • Care sunt cele mai importante noutati in domeniul salarizarii in anul 2022?
  • Ce consecinte are incetarea starii de alerta asupra masurilor de sprijin acordate de stat angajatilor si angajatorilor?
  • Ce masuri se pot aplica in prezent cu privire la telemunca? Ce aspecte ar trebui sa stie angajatorii si angajatii si ce impact fiscal are telemunca asupra firmelor?
  • Care sunt cele mai importante zone ale salarizarii vizate de controalele fiscale in 2022?
  • Care sunt cele mai frecvente tipuri de avantaje in natura acordate salariatilor? Ce ar trebui sa stie angajatorii din punct de vedere fiscal cu privire la acordarea avantajelor de natura salariala?
  • Ce impact fiscal are teambuilding-ul asupra bugetului unei firme?
  • Care sunt tendintele in evolutia programului de munca? Exista preferinta spre un program de munca mai flexibil? Cum se poate realiza acest lucru?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul, te invitam sa urmaresti inregistrarea mai jos:

Ramai la curent cu urmatoarele episoade din cadrul proiectului Pastila de contabilitate. Inscrie-te gratuit si te vom anunta pe e-mail cu privire la urmatorul episod:

Daca vrei sa revezi toate episoadele seriei Pastila de contabilitate, o poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Pastila de contabilitate pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Testeaza SmartBill Conta programul nostru de contabilitate online si SmartBill ManagerConta, programul 100% gratuit prin care gestionezi rapid declaratiile catre ANAF si eficientizezi activitatile firmei tale de contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *