Autentificare Cloud

Contact

Bill
Ai o afacere? Cu SmartBill facturezi simplu, rapid si ai integrare gratuita e-Factura!       Afla mai multe
Business Know-How

Prima mea afacere – Declaratia unica in 2022: cine, de ce, cum?

Declaratia unica

Proiectul Prima mea afacere este menit sa vina in sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de informatii corecte despre diverse aspecte ale lansarii unui business. Discutam prieteneste, la o cafea, cu specialisti din diferite domenii de interes pentru orice antreprenor aflat la inceput de drum.

Saptamana aceasta am discutat despre declaratia unica, obligativitate, termeni de depunere, provocari. Invitatul nostru a fost Sergiu Cobirzan, fondator Premier Class Audit, firma specializata in servicii de consultanta fiscala, management si audit fianciar, dar si al Contabrio, companie ce ofera servicii de contabilitate si salarizare.

Printre intrebarile adresate invitatului nostru amintim:

  • Cine are obligatia de a depune declaratia unica in Romania?
  • Care sunt datele pana la care se poate depune?
  • Cum poate fi rectificata declaratia unica?
  • Cum se depune declaratia unica?
  • Care sunt principalele dificultati pe care le intampina persoanele fizice in ceea ce priveste depunerea acestei declaratii?
  • Ce se intampla dacă nu este depusa declaratia unica sau depusa cu intarziere?
  • Cum ramanem informati in ceea ce priveste eventualele modificari ce-ar putea fi aduse acestei declaratii?

Daca nu ai reusit sa vezi live-ul poti urmari inregistrarea mai jos:

Noutati despre declaratia unica pentru 2023 regasiti in articolul Declaratia unica in 2023 – modalitati de depunere, termen, contributii.

Urmatoarea discutie va fi despre Start-up Nation, in cadrul mini-seriei Fonduri europene si guvernamentale. Pe data de 5 mai il avem invitat pe Sebastian Dan, de la VRSD Consulting. Daca nu te-ai inscris inca la eveniment, te invitam sa o faci acum.


Vrei sa revezi toate episoadele seriei Prima mea afacere? O poti face pe canalul nostru de Youtube sau pe SmartBill la sectiunea Resurse – Invata. Poti asculta seria Prima mea afacere pe SmartBill Podcasts sau pe Spotify.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *